Bursać obradila stari hit Tanje Savić, a ima i poseban razlog (VIDEO)

admin
1 0
Read Time:43 Second

U moru sve popularnijih obrada starih hitova, kojima se pevači sve češće predstavljaju publici, definitivno se izdavaja onaj koji je sa puno ljubavi i energije nedavno snimila Aleksandra Bursać. Možda je kao razlog njene specifičnosti i savršenoj interpretaciji upravo taj što je reči pesme “Gde ljubav putuje” Tanje Savić doživela na sopstvenoj koži.

– Ovo je jedna od mojih omiljenih pesama, nadam se da ćete uživati kao ja dok sam je pevala. Posebna emocija i posebno značenje – priznala je Aleksandra koja je za stari hit svoje koleginice snimila i spot.

Ovaj kaver za kratko vreme oduševio je njenu publiku koja nije štedela hvale za Aleksandrinu emotivnu interpretaciju. 

“Bolje od originala”, “Čista desetka u kompletu”, “Pokidala kao i uvek”, neki su od komentara na kaver koji možete da poslušate u nastavku. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Milica Pavlović usudila se spojiti nespojivo

Pjevačica Milica Pavlović osvaja glasom i stasom, a novom objavom „zapalila“ je Instagram. Naime, Milica se za gostovanje u jednoj emisiji pojavila u izuzetno neobičnoj kombinaciji te spojila nespojive modne komade i aksesoare. Fluorescentni korzet kombinovala je s dubokim bež pantalonama, a takozvane gole sandale sparila je s mini torbicom, […]

Subscribe US Now