Catrice noviteti stižu na police: Nije magija. Šminka je.

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:44 Second

Zbogom, jednostavni nude izgledi! Novo CATRICE ažuriranje asortimana za jesen/zimu 2022 daje turobnoj sezoni dašak boja i sadrži sjajne proizvode koji istovremeno obavljaju nekoliko funkcija: iznenađuju izvanrednim bojama i teksturama, njeguju vrijednim sastojcima i ubjeđuju svojim snažnim performansama. Mali detalji koji pomažu da svakodnevni život učinite ljepšim i otkrijete sebe na potpuno nov način – vjerni njihovom novom motu: “Nije magija. Šminka je.”

Novi CATRICE proizvodi se mogu koristiti intuitivno, hranljivi su, iznenađujući i imaju trenutni efekat – ovaj aspekt multitaskinga se takođe odražava u četiri tendencija sezone: Zašto komplikovati stvari kada mogu biti tako jednostavne?

CATRICE to čini “Make it Easy” – lako i transparentno i razumljivo saopštavaju  svim ljubiteljima ljepote efekte proizvoda, od čega su napravljeni i kako se primjenjuju. 

Pobjeći od svakodnevnog životnog stresa na kratko? “Surprise Me” donosi iznenađujuće trenutke u svim dimenzijama: sa svojim jedinstvenim teksturama, bojama i efektima, proizvodi vas pozivaju na eksperimentisanje.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

POZNATA PEVAČICA DOŽIVELA NEPRIJATNOSTI I ZADOBILA POVREDE NA JEDNOM NASTUPU (FOTO)

Poznata pevačica Marina Barbi, poznata po pesmi “Noćas gore sve kafane” nedavno je doživela veliku neprijatnost na jednom nastupu! Kako prenosi SrbijaDanas portal, pevačica je napadnuta na jednom nastupu od gosta koji je potegao stolicu na nju i naneo joj teške telesne povrede! Inače ovo nije prvi put da Marina […]

Subscribe US Now