Ceca nova članica žirija “Zvezde Granda”!

admin
0 0
Read Time:54 Second

I to ni manje ni više, nego umesto Jelene Karleuše.

Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu.

Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici a emisija “Zvezde Grada” biti gledanija nego ikad.

Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce smo pripremili još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svetskim standardima.

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla.- saopštili su iz Granda,

(Nova.rs)
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

,,OZBILJNA IGRA NERAVA": Katarina Živković brine zbog nastupa

Popularna pevačica Katarina Živković provela je radno ovo leto, a sada je izrazila nesigurnost povodom nove situacije sa korona virusom. Uprkos činjenici što mnogo radi i nema vremena za opuštanje i privatnost, očigledno joj ne pada teško.  Među estradnim krugovima glavna tema je ponovno zatvaranje objekata zbog naglog skoka zaraženih […]

Subscribe US Now