Ceca zablistala u uskoj haljini, pa prokomentarisala Pejovićevu izjavu da su ZVEZDE rijaliti: “NEĆU TO DOZVOLITI”

admin
1 0
Read Time:55 Second

Tip- top sređena, u kožnoj crvenoj haljini koja naglašava njenu figuru, i istim rukavicama, svojim dolaskom skrenula je svu pažnju na sebe, a pre samog ulaska u studio izdvojila je nekoliko minuta kako bi porazgovarala sa novinarima.

– Svaki dan dajem neke izjave, ne znam šta bih vam više rekla- našalila se Ceca, a zatim otkrila kako je proteklo prvo snimanje.

– Gledaćete u subotu, ali ja sam zadovoljna- kratko je izjavila.

U medijima je juče odjeknula vest kako je Aco Pejović izjavio da je ovo muzičko takmičenje rijaliti, a kako je poznato da su njih dvoje dobri prijatelji, zanimalo nas je kako je reagovala.

– Svako ima pravo na svoje mišljenje, sada kada sam ja u “Zvezdama Granda” sigurno neću sebi dozvoliti tako nešto. Svako odgovara za svoje postupke– jasna je bila,a novinarka je dodala da je takođe Pejović  izjavio da je voli, na šta je Ceca odgovorila: – Naravno da me voli, to je najbitnija izjava!

izvor Grand.online

Foto: Z. K. Munja

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Pobjednik Evrovizije dolazi u Srbiju!

Damijano David i njegov bend održaće koncert u Beogradu, a ovu informaciju potvrdio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić. On je istakao da je na inicijativu velikog broja mlađih pratilaca na društvenoj mreži “TikTok” kontaktirao poznati bend sa molbom da održe koncert u našoj prestonici. Vesić je naveo da su u toku […]

Subscribe US Now