Corona nastavlja da pomera granice muzike na našim prostorima

Semir Kaljic
1 0
Read Time:54 Second

Najtraženiji reper na našim prostorima nastavlja da uveseljava publiku i da joj daruje nove muzičke spotove koji prevazilaze sve što je do sada viđeno na našim prostorima.

Corona je prvu od dvadeset i tri numere lansirao još u februaru, a tada je obavestio javnost da se album sastoji iz tri celine. 

Prva celina ,,Ulice” je i više nego uspešno završena, a u prilog tome govore i milionski pregledi ispod svake pesme koju je reper objavio.

Novo poglavlje ,,Hotel” će obuhvatiti još sedamnaest maestralnih spotova, od kojih će prvi da ugleda svetlost dana već 15. jula, u dobro poznato vreme – 23:23h !

Predrag je na svom Instagram nalogu podelio tizer koji najavljuje celo naredno poglavlje, a iz priloženog se može videti da će naredni spot biti prava bomba. 

Fanovi, ali i Coronini saradnici, nisu sakrivali oduševljenje i jedvačekanje, te su mu ostavili pregršt komentara ispod objave i izrazili svoje nestrpljenje povodom novih projekata, koji tek treba da ugledaju svetlost dana. 

Photo: dffrnt.vibe

Izvor IDJTV

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KONAČNO PROMOCIJA ROMANA "USPAVANKA ZA MRTVE" U ZENICI!

Priznata književnica Angelina Petrović konačno će promovisati svoj osmi roman “Uspavanka za mrtve” u Zenici 15-og jula. Promocija će se održati u restoranu “Staro pozorište” Tapas. – Zadovoljstvo je pojaviti se u gradu gde sam gostovala nekoliko puta i stekla divnu publiku, izjavila je Angelina za naš portal.  Za sve vas koji […]

Subscribe US Now