Counter Strike besplatan, dodao Fortnite i PUBG mod

admin
0 0
Read Time:58 Second

Veliki uticaj Fortnite i PUBG igara omogućio je dolazak novog moda u CS:GO, ali i to da igra bude besplatna!

Vrtoglav uspeh igara PUBG i Fortnite doveo je do epidemije Battle Royale žanra, kojoj ni imunitet ustaljenih veterana očito nije dorastao.

S tim u vezi je i kompanija Valve, objavila da Counter-Strike: Global Offensive dobija pomenuti mode. Danger Zone, kako je kršten, zatiče 18 igrača na mapi Blacksite, na kojoj će se tragati za oružjem, opremom i novcem, sa pogledima uprtim ka nebu, odakle će dronovi dostavljati pakete.

Pored očekivanog prangijanja, lukritivni zadaci su, shodno CS-u i izbavljanje taoca i miniranje objekata, a kako partija bude odmicala, okruženje će postajati sve tešnje. Igranje u Danger Zone otključava specijalan SMG. Na raspolaganju je solo igranje ili u timu sa jednim ili dva saborca.

Igra je pored ovog režima preuzela i cenu popularnih igara, koje su ga proslavile, tako da je sada CS besplatan! Svi koji su igru kupili, dobijaju Prime statusLoyalty ordenMP5 hekler i pravo na ekskluzivne dropove.

Ova nadogradnja dostupna je i novim igračima, pod uslovom da izdvoje 15 dolara, koliko je igra ranije koštala, objasnio je SK.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Sedam razloga zašto ste nesrećni

Uvek sam se pitala zašto ima toliko nesrećnih ljudi. Onih koji neprestano kukaju, žale se, koji su večite žrtve u društvu i koji su kivni na celi svet. Zašto je to tako? Pred vama je sedam razloga koji objašnjavaju izvor vaše nesreće i nezadovoljstva, sa ciljem da se u nekome […]

Subscribe US Now