Crnogorski pjevač kojeg zovu ‘novim Šobićem otvorio dušu u podcastu ‘Beli Zagreb Grad’

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

NaDigilab NSK Podcasti kanalu na YouTubeu kao i na svim relevantnim aplikacijama i servisima za audio sadržaj kao što su Spotify, Deezer, Google Podcasti i Podbean slušati možete čak šest novih podcasta.

Jedan od njih je i podcast Beli Zagreb Grad, svojevrsni nastavak istoimenog projekta, koji na društvenim mrežama postoji još od 2017. godine te portala koji je Barbara Grgić pokrenula netom nakon prošlogodišnjeg potresa u Zagrebu.

U dvanaestoj epizodi podcasta Barbari se pridružio i crnogorski glazbenik, pravnik i fitness trener, Ivan Bjeković, kojem je to ujedno bio i prvi posjet Zagrebu.

Ivan Bjeković rođen je i odrastao u Podgorici, gdje je završio osnovnu i srednju školu te stekao diplomu na Pravnom fakultetu. Uz pravničku diplomu, radi kao fitness trener, ali i kantautor.

“Prijelomni moment u kojem sam odlučio ‘dosta je čekanja, idemo napraviti nešto’, bio je upravo period korone u kojem smo bili zatvoreni u četiri zida i taj nekakav mir u kojem smo mogli razmišljati o brojnim stvarima, pa čak i o kreativnostima koja, čini mi se, najbolje izlazi upravo u takvim bezizlaznim situacijama”, priznao je Ivan.

Osim novog albuma, Bjeković se u podcastu osvrnuo i na svoja brojna putovanja, a posebice je ukazao na način života naroda u dalekom Peruu.

“U Perru, ta tradicija Inka i dalje živi. Kad vidiš kako ti ljudi čuvaju prirodu, onda se zapitaš – što mi radimo? Poimanje prirode u Peruu potpuno je drugačije od našeg poimanja prirode. Oni se plaše zagađivanja okoliša. Stvarno cijene prirodu i jasno vidiš da su par stupnjeva ispred nas što se toga tiče, iako mi mislimo da su oni zapravo par stupnjeva iza nas”, naglasio je.

Kako Ivan iz pravničkog odjela na dnevnoj bazi uskače u fitness trenirku te poslije toga uzima gitaru? Zašto je karijeru odlučio graditi van granica Crne Gore? Što radi u Hrvatskoj i kako gleda na hrvatsku glazbenu scenu, saznajte u podcastu Beli Zagreb Grad.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"PRAVO NA LJUBAV" NOVA PESMA DEJANA BRKIĆA (VIDEO)

Imate li Vi “Pravo na ljubav”, ako još niste čuli, nova pesma Dejana Brkića upravo je novi moto svih onih koji se još nisu našli. Nova, jaka pesma, Dejanu je za 2 nedelje emitovanja na početku karijere donela zapaženu slušanost na radio stanicama kao i na njegovom matičnom BN MUSIC […]

Subscribe US Now