DA LI JE OVO POSLEDNJA PESMA ZOKIJA ŠUMADINCA PRE NAJAVLJENOG POVLAČENJA SA MUZIČKE SCENE?!

Read Time:1 Minute, 6 Second

Zoki Šumadinac dve godine ne prestaje da nas iznenađuje. Većinu fanova obraduje  i razveseli ali manji broj je onih koji imaju loše viđenje Zokija na javnoj sceni. No on na to ne haje i uporno nastavlja dalje. Mnoge  je oduševio ulaskom i samim boravkom u Zadruzi 3 iako je kratko bio, važio je za jednog od favorita.

Zoki je iz Zadruge 3 izašao zbog zdravstvenih razloga. U međuvremenu, imao je nastupe do pojave korone a pre mesec dana je izbacio caver za pesmu “Biseri iz blata” gde je pokazao da se dobro snalazi i u ovakvim žanrovima.

Zoki se upravo sprema da lansira novi hit pod nazivom “Mon chery “i evo šta nam on kaže za novi hit. 

– “Mon chery” je pesma sasvim drugačija od svih do sada što sam radio. Pesma je rađena za mene posebno i jako mi se dopao tekst stoga sam odlučio i snimiti. Tekst je radio mladi tekstopisac iz Novog Sada Boba Novaković, on je radio i muziku i aranžmane zajedno sa Dejanom Jerkov i Danielom Tešić.

Spot za “Mon chery ” radila je Universal produkcija. Iako Zoki tvrdi da nije pevač već šoumen moramo priznati da se odlično snalazi i u tim vodama. Zoki je najavio i moguće povlačenje sa muzičke scene u toku godine.

Svakako puno sreće mu želimo na novom projektu.

1 0
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

BESPLATNA ONLINE OBUKA “Digitalno žensko projektno preduzetništvo”

Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije u saradnji sa Centrom za upravljanje projektima  IPMA SERBIA I NACIONALNOM AKADEMIJOM ZA JAVNU UPRAVU , u okviru zajedničkog projekta, organizuje  BESPLATNU ONLINE OBUKU pod nazivom ‘ DIGITALNO ŽENSKO PROJEKTNO PREDUZETNIŠTVO’ . Prijavite se popunjavanjem formulara, do 15.avgusta 2020.godine, FORMULAR Nakon toga bićete obavešteni o […]

Subscribe US Now