“DA SREĆA IMA OČI” OSVAJA REGION !!!

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 40 Second

Ovaj mladi pevač Iz Bosne, koji živi u Kninu u Hrvatskoj, opasno je skrenuo pažnju na sebe svojim prvim singlom.

Nije ni sam verovao, kada je pesmu čuo prvi put i kada je otpevao, da će pesma privući ovoliku pažnju, kada se pojavila na youtube.

Put od anonimosti do pevačkih veličina kakve su u našoj zemlji ali i u okruženju ni malo nije lak.

Prvenstveno, treba imati veru u sebe, što se za Dejana može reći, jer u jednom od naših razgovora rekao je: JA VOLIM DOBRU PESMU,  A MOJA PESMA, DA NA YOUTUBE IMA  SAMO JEDAN PREGLED, JA ĆU BITI PRESREĆAN, JA VOLIM DA PEVAM, A PESMA NEMA GRANICU.

Ali, pre nego što je snimio Da sreća ima oči, Dejan je imao priliku da peva sa velikim imenima naše estrade poput Dejana Matica,  i drugih, koji su i sami rekli za njega da je opasno dobar vokal.

I nisu se prevarili, njegov prvi singl DA SREĆA IMA OČI,  sinoć su podržale mnoge naše zvezde kao i velike zvezde  EX JU estrade, koje su na Instagram storije okačili ovu pesmu. To je dokaz da pesma ne poznaje granicu.

Nije mala stvar kada velika imena estrade podrže mladog, ali do juče  anonimnog kolegu, jer je  Dejan Domic sinoć ujedinio bivšu Jugoslaviju.

DA SREĆA IMA OČI prošle noći se pevala u svim bivšim republikama nekadašnje Jugoslavije, ali i u dijaspori.

Ovaj hit napisao je Bane Opačić, kao i muziku, a to govori da je i on verovao u Dejanov glas, pa je i sam sinoć okačio na Instagram ovu pesmu.

Video je snimljen u New Era Digital Studiju ali u u prelepoj prirodi u Zenici.

Dejan je ovim, možemo slobodno reći, OPASNO DOBRIM HITOM, i svojim glasom otvorio sebi vrata estrade, i da je kao što smo mi kao portal, imali veru u njega, počeo novo poglavlje svog muzičkog života..

Izvor : MEDIA PS

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

“SAMO SE ONA NIJE PRODALA” , USKORO PREMIJERA NOVE PESME ACAPULCO BEND-a (VIDEO)

O Acapulco bendu ne treba puno pisati jer uživa veliko poštovanje na estradnoj sceni. Zbog situacije u kojoj je ceo svet, gde je estrada, može se se reći, najgore prošla, bar u prošloj godini kada niko nije radio, došlo je do promena i u Acapulco bendu. Uskoro izlazi novi singl “Samo se ona […]

Subscribe US Now