DA TI DAM – NOVI HIT ZOKI ŠUMADINAC I SAŠKA KARAN – Pesma i spot su već postali omiljeni kod publike!

admin
1 0
Read Time:54 Second

Popularni šoumen Zoki Šumadinac ukrstio je glasove sa hit folk pevačicom Saškom Karan i tako su oboje iznenadili svoje fanove!

Zoki i Saška mesecima su najavljivali projekat, malo je kako kažu falilo da odustanu iz razloga što nikako termine nisu mogli da sastave.

No pre mesec dana najzad su se pronašli ušli u studio i napravili ovaj projekat.

Kako i sami kažu oboje su želeli da malo publici izmame osmehe spotom ali i jako zanimljivim tekstom, što su svakako i uspeli.

Pesma DA TI DAM sinoć je ugledala svetlost dana. Tekst i muziku za pomenutu pesmu radio je Boba Novaković – Aranžman: Marko. S – Mix i master: S.K.Caki –  Studio -Song – S.K.Caki – Video: TopMedia 2022 – Kamera – Đoka-Đorđe Jovanović –  Svetlo: Žika – iz Mali Mokri Lug ili  MML – Montaža: Radojko – iz Gornju Dubravu.

Gitara – Goran Jović Plačko – (zvani Deda)

Stilista: Mirko Pučijašević  @diamondvictorycouture

 Spot je zarazno smešan i nama se čini da su uspeli u nameri da publiku nasmeju!

Ceo spot pogledajte na postavljenom linku!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"IDEALNA ŽENA" U IZVOĐENJU NIKOLINE GRBE!

Svega nekoliko dana od premijere mlada crnogorka Nikolina Grba je podigla Crnu Goru na noge! Skoro 100 000 pregleda za kratak period pokazuje kvalitet i dokaz da je publika voli, ali i ona nju! Nova pesma pod nazivom “Idealna žena” u izvođenju Nikoline potpisuju autori tekst Milanka Stevanovic, muziku i […]

Subscribe US Now