Danijela Zebić Rakić – u iščekivanju nastupa Andre Rieu-a u Beogradu

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Dama koja stoji u vrhu medijske kuće ’’Orange Star’’ – Danijela Zebić Rakić, poslednjih dana vreme provodi uglavnom radno i u kontaktima sa saradnicima naše kuće.

Jedan od onih o kojima smo uvek rado pisali je svakako i holandski kompozitor i izvođač najlepših valcera – Andre Rieu. Orange Star je jedina medijska kuća koja se bavi promocijom rada ovog slavnog violiniste na prostoru Balkana i Orienta. OSA prati njegovu karijeru godinama unazad i sada sa ponosom možemo reći da je došao momenat da ovakva zvezda nastupi i u Srbiji, te da ovdašnja publika bar na momente dobije tu čast da sluša neke od najboljih kompozicija u izvodjenju ovog maestra. Koncert će se održati u Štark Areni, 22. maja, a Danijela već sada sa nestrpljenjem vrši pripreme za ovaj spektakl godine. Uvek smo ponosni na sve one čije karijere pomno pratimo i u čije snove verujemo, te će i ovoga puta OSA biti uz Andrea i preneti makar delić atmosfere sa koncerta.

Kao i uvek, Danijela će se postarati o imidžu naše kuće, te je za njen stajling zaslužna i ovoga puta čuvena Mirela Kočan, u čijim kreacijama Danijela uvek zablista u punom sjaju.

Razloga za radost ima puno, a ceo tim stoji iza toga da će ovaj spektakl biti i više od koncertnog nastupa – jer čitav jedan novi ’’svet’’ donosi u Beogradsku Arenu, a sa njim i drugačiju energiju kojoj se unapred radujemo.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

OTKRIVAMO! NENAD ŠKUNDRIĆ PESMU NAMENJENU DINI MERLINU POKLONIO MLADOJ ZVEZDI GRANDA!

Malo je poznato da se pored svih kreativnih stvari, Nenad Škundrić bavi i humanitarnim radom i to od svoje petnaeste godine: – Ne želim o tome puno da govorim, mada je nekad i bolje reći takvu stvar, da bi se trgnuli oni koji imaju mnogo više od mene. Od svoje […]

Subscribe US Now