Davor Badrov predstavnik BiH u UNICEF-ovom projektu ,, One human”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:43 Second

Pevač Davor Badrov, ovih dana, promoviše BiH širom sveta. Naime, popularni pevač deo je projekta ,, One Human”, zajedno sa 123 izvođača iz 110 zemalja.

Projekat ,,Jedan čovek” , nastoji da podstakne globalno jedinstvo, kroz muziku. „Jedan čovek“ ima za cilj,  da širi univerzalnu poruku mira i solidarnosti, kao i da pomogne onima kojima je potrebno.

,, Čast mi je biti deo ovog velikog projekta. Da pomognemo, širom sveta, svima onima  kojima je pomoć potrebna. Podržite nas, poslušajte pesmu, sav prihod od od pregleda ide UNICEF-u! Budimo humani i pomozimo. Drago mi je da sam izabran da predstavljam BiH, nadam se da sam opravdao očekivanja, poručio je Badrov u zvaničnoj  izjavi za medije.

  UNICEF – humanitarna organizacija globalno radi u preko 190 zemalja, kako bi spasila živote dece, odbranila njihova prava i pomogla im da iskažu svoj potencijal, od detinjstva do adolescencije.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Jala Brat objavio novi duet, pjesma za jedan dan ima skoro milion pregleda

Popularni bosanskohercegovački reper Jasmin Fazlić, poznatiji kao Jala Brat, objavo je novu pjesmu u duetu sa Elenom Kitić. Pjesma se zove Bijele flaše.Ovo je već peta saradnja njih dvoje. Jala je jedan od autora njenih pjesama ‘Folira’, ‘Zlato’ i ‘Psh Psh’, a Elena je gostovala na pjesmi ‘Ne volim’ koju su radili Jala i Buba Corelli. […]

Subscribe US Now