DAVOR LAZIĆ ZA BALKAN STARS: “Loše stvari ja brzo zaboravljam jer nebitne stvari ne mogu biti bitne i okrećem se pozitivnim mislima.”

Semir Kaljic
4 0
Read Time:58 Second

Po čemu ćete pamtiti godinu iza nas?

Godinu ću pamtiti kao uspešnu godinu, osvojena nagrada za duet “Bomba” sa prijateljem, kolegom i saradnikom Zokijem Šumadincem. Prezadovoljan sam svojim učešćem u rijalitiju “Zadruga”, jer sam bio to što jesam, nisam obrukao sebe ni svoju porodicu, prijatelje itd. Smatram da čovek ne treba pod svaku cenu, da pristaje na razne stvari lake stvari, jer nas to sve prati kroz život kao ožiljak. Loše stvari ja brzo zaboravljam jer nebitne stvari ne mogu biti bitne i okrećem se pozitivnim mislima.


Šta bi od “Deda Mraza” poželeli za novu godinu?

Sreću čine male stvari, uzmite šta vam život pruža stoga volite se ljudi.


Šta možemo očekivati od Davora, na kojoj lestvici piramide te očekujemo?

Sebe u 2022 vidim na nekoj većoj lestvici, mada sam zadovoljan i sa ovom, ma prezadovoljan sam. U planu je još jedna ili dve pesme tokom godine a jedna od njih je i duetska ponovo sa Zokijem Šumadincem gde saradnici novi uveliko rade na projektu!


Pesma za sve ljude dobre volje koju bi im otpevala kao uvertira za novu godinu?

Pesma za sve pozitivne ljude dobre volje “Bomba”.

Ljubi i voli vas Davor Lazic.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

AKAPELA GRUPA "FAMOS" ZA BALKAN STARS : "Za sledeću godinu pripremamo još više zanimljivih saradnji i puno kul i neočekivanih projekata i sa domaćim i stranim izvođacima"

Po čemu ćete pamtiti godinu iza nas? Po tome da su nam svi bližnji i dragi živi i zdravi , a poslovnom pevanju na premijeri filma od Džejmsu Bondu koju smo čekali 18cmeseci .Saradnji sa pevačima širom Balkana na projektu posvećenom četrnaestogodišnjici smrti Tošeta Proeskom sa ( Hurricane , Valentina […]

Subscribe US Now