Dejan Veric za Balkan Stars : “Ostao sam doslijedan stilu koji volim”

admin
3 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Kada ste u da se bavite muzikom?

Muzikom sam se aktivno počeo baviti 2005 godine, prije toga sam, kao osnovac, išao na časove klavijature.

Kako je izgledao taj početak?

I ako danas tako ne izgleda, moj početak je bio veoma težak zbog tadašnje finansijske situacije. Imao sam podršku roditelja, od prvih časova, prvog instrumenta. Imao sam situacija kada sam busom išao na svirku, vozeći svu opremu koju sam tada iznajmio, jer svoju nisam imao. Nerijetko se dešavalo da sa svirke idem u prvu smjenu u školu, ali imao sam volju i želju da uspijem.

Kakvo je Vaše mišljenje o današnjoj estradnoj sceni?

Mislim da je današnja muzička scena šarolika i da svaki izvodjač ima svoju publiku. Današnje vrijeme je takvo da izvodjači uglavnom snimaju ono što je profitabilno, bez obzira na kvalitet i na vremenski period u kojem će pjesma biti aktuelna.

Najavili premijeru novih pesama. Šta ste to pripremili za publiku? Koliko pesama je u pitanju?

Za publiku sam pripremio dvije pjesme u izdanju BN-music, sa nazivima “Lutrija” i “Čudni ljudi, čudno vrijeme”. Bez obzira na ono što je danas moderno i što nam se kroz medije nameće ja sam ostao doslijedan stilu koji volim i mislim da će se pjesme svidjeti mojoj publici.

Šta možemo očekivati posle ovih pesama? Da li se priprema još nešto?

Naravo da se priprema, nema stajanja. Sa saradnicima sam završio treću pjesmu, a u toku naredne godine pripremam materijal za CD.

Član ste Limit Benda, kada je ostvaren Limit Bend? Kako je došlo do toga?

Da član sam Limit benda, imam podršku ostalih članova. Dok čekamo da prođe ovo stanje, redovno se sastajemo, vježbamo za nove svirke.

Imate li neku poruku da pošaljete publici koja će ući da pogleda Vaše odgovore?

Želim svima da poručim ma koliko im u životu teško bilo da nikad ne odustanu od svojih snova, jer iskrene želje se uvijek ostvare!
Ostajte mi zdravo i sretno, voli vas vas Dejan Veric!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Šta sve donose savremeni pametni QLED televizori?

Od rada iz udobnosti vašeg doma, do ozbiljnog treninga, savremeni pametni televizori omogućavaju pregršt pogodnosti i korisnih opcija za svakodnevni život. Sve to ne bi bilo moguće bez spoja najsavremenije  QLED tehnologije vizuelnog prikazivanja sadržaja i pametnih opcija koje televizor pretvaraju u multifunkcionalni uređaj za svaku priliku. Ekrani savremenih modela […]

Subscribe US Now