Didi J definitivno osvojila Njujork!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Srpska poznata, atraktivna i neodoljiva pevačica, modna dizajnerka Dijana Janković, poznatija Didi J definitivno je osvojila grad sa najviše stanovnika u Sjedinjem Američkim Državama! Njujork je njena druga kuća, umetnička scena na kojoj je stekla zavidnu prepoznatljivost i popularnost, osvojivši slušaoce i pratioce modne scene, aktuelnih trendova! Najpre je postala zaštitino i odgovorno predstavno lice jedne kompanije koja plasira žensku obuću na svetkom tržištu,  a da boravak u ovom gradu svetlosti i napredne budućnosti bude što prijatniji, originalniji u ugodniji, Njujorčani, odnosno renomirani predstavnici sedme sile sa kojima sarađuje, ustupili su joj najelitniji aparatman u čuvenom Hotelu Ritz Carlton s pogledom na srce Menhetna, urbani Central Park koji inače godišnje poseti preko 25 miliona ljudi. 

Naravno, Didi J ove dane provodi u muzičkom studiju u kom privodi muzički album kraju, a slobodno vreme koje preostane nakon snimanja koristi za šetnju ulicama Njujorka i druženje sa obožavaocima! Kako saznajemo iz bliskih izvora, tamošnji građani presreću Didi J na ulici i traže fotografisanje! S obzirom na to da joj ,, ne daju ” mira, što se može i videti na njihovim društvenim mrežama, sigurni smo da to ispunjuje našu zvezdu jer ovo je još jedna idealna prilika da se prepozna pozitivna strana balkanskog mentaliteta, a to je druželjibivost i poštovanje prema publici, ma gde god bili u svetu!

Dok je gledaju kao princezu, iščekujemo nove pesme i spotove. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Playboy zečica Vam želi srećan Vaskrs!

Playboy zečica Viki Vukić svim Pravoslavnim vernicima čestita Vasrs, da ga provedu sa svojim najmilijima. Ona nam ovom prilikom šalje ekskluzivne fotografije u skladu sa običajima farbanja jaja. Kako je rekla za naš portal, ona će praznike provesti u krugu porodice gde se oseća najlepše. Ona ističe da su ove […]

Subscribe US Now