DONELA KONAČNU ODLUKU: Evo zbog čega se Milica Pavlović odrekla nastupa za Novu godinu

admin
1 0
Read Time:45 Second

Milica Pavlović obavestila je svoju publiku da je nastup koji je imala zakazan za novogodišnju noć otkazan zbog situacije sa korona virusom.

Naime, pevačici je otkazan nastup u austrijskoj prestonici usled novih mera za suzbijanje pandemije korona virusa, a ona je onda donela definitivnu odluku da ipak u novogodišnjoj noći neće nastupiti nigde.

– Ostale su nam otvorene još neke ponude, pozvao me je menadžer da vidi da pevam negde drugde. Iskreno sam mu rekla, pošto nam već nije suđen taj Beč, ja ne bih sada zakazivala nastupe i radila za Novu godinu – rekla je Milica za domaće medije.

A onda je podelila i kako planira da proslavi Novu godinu, zbog čega je i najviše odlučila da se odrekne nastupa.

– Razmišljala sam da uzmem baku iz doma i da je odvedem na neki lep ručak i dobar proseko – dodala je ona koja je, inače, jako vezana za baku.

izvor Idjtv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Aleksandra Mladenović u haljini koja jedva prekriva grudi (FOTO)

Pevačica Aleksandra Mladenović pojavila se na novogodišnjem snimanju jedne emisije u provokativnom izdanju zbog kog je izazvala pažnju. Aleksandra se odlučila za veoma smelu odevnu kombinaciju, a svojim izborom haljine u kojoj se veselila nikoga nije ostavila ravnodušnim. Pevačica je izabrala crnu haljinu, koja je otkrila njeno poprsje. Preko grudi je bila tanka tračica […]

Subscribe US Now