Dvije Dženane obradom poznate numere žele vam sretne novogodišnje praznike

Semir Kaljic
0 0
Read Time:45 Second

Dvije umjetnice, dvije Dženane predstavljaju zanimljiv spoj i pravo osvježenje na bosanskohercegovačkoj kulturno-umjetničkoj sceni. Dženana Šehanović – Sarajlić magistrica je klavira i sopranistica, dok je Dženana Huseinagić doktorica nauka.

Ove dvije uspješne i talentovane profesorice nastupaju zajedno te izvode klasičnu muziku i sevdah u nesvakidašnjem ruhu. U vrijeme kada je umjetnost puna komercijalizma, one neumorno rade i trude se da svakodnevno svojoj publici predstave novi sadržaj.

Kultna pjesma „Let it snow!“ smatra se najpopularnijom novogodišnjom numerom, a proslavljena je u interpretaciji Dean Martina. „Let it snow!“ nastavlja da živi kroz generacije i održava svoju originalnu formu, ali ovog puta dvije Dženane udahnule su dio svoje duše.

Svome muziciranju poklonile su i vizualni identitet. Spot je sniman u Restoranu „Park Prinčeva“ pod vodstvom Anisa Mujanovića.

Ovim bajkovitim spotom i obradom poznate numere želimo vam sretne novogodišnje praznike uz najljepše želje.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Lea Stanković humanim potezom oduševila svoje pratioce (FOTO)

Popularna influesnerka Lea Stanković podelila je sa svojim fanovima lepe vesti. Naime, Lea Stanković vrlo je aktivna na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima često komentariše aktuelne teme, pa je ovog puta sa njima podelila vrlo bitan potez koji je učinila. Ona je sada sa fanovima podelila vesti da je pored Koko, […]

Subscribe US Now