EKSKLUZIVNO! STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA! ALEKSANDAR AVRAMOV OTVORENO: “ODAVNO MISLIM DA SE NEĆU NIKADA OŽENITI, ALI ISKRENO BIH VOLEO DA SE POJAVI NEKA I DEMANTUJE ME!”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:5 Minute, 30 Second

Prošle godine je proglašena za hit godine, “Lazarica” , kako si zadovoljan uspehom ?

Mnogo sam zadovoljan. Lazarica je ušla u srce i male dece, peva se u crkvama i manastirima. Jednostavno više ni jedna svečanost ni crkveni praznik ne prolzi bez nje. Ali iskreno očekivao sam uspeh i hvala Bogu.
To je ta emocija to je ono što je trebalo svima i moj poklič života pretvorio sam u pesmu ,a on kaže “NE DAM SRBIJU!!!!

U toku je možda i najveći projekat na našim prostorima, “Zvona Notre Dama”, kako si došao na ideju i reci nam nešto više o tome?

Kada sam napisao Lazaricu pričao sam ljudima baš o tom uspehu koji pominjem, nisu verovali.
“Zvona Notr Dama” biće nešto mnogo “jače” od Lazarice. Ovo što sada radim je kratkometražni film sa prelepom pesmom. Nešto što Srbija nije nikada videla. Oživljavam slikom i pesmom Boj na Kosovu i prikazujem istinu o tom događaju. Ideja je Božija promisao koju sam prepoznao. Bice još 10 nastavaka.

Društvene mreže su se “usijale” sa jednim pitanjem “Kada će premijera”, pa da pitamo i mi, da li se zna ?

Da jesu. Nisam hteo da napravim grešku kao sa Lazaricom da najavim datum pa da ne bude savršeno. Svi smo mislili za Vidovdan, međutim shvatite me ovo je nešto veličanstveno. U ovom projektu učestvuje preko 200 ljudi.
Nisam mogao da snimam Vidovdanski boj po snegu i kiši, a ni po suvoj travi. Treba snimiti sve te scene a nekada ljudski faktor nije presudan. Postoje razne saglasnosti i dozvole od državnih institucija koje čekate, pa sve to morate da uklopite na sve to dodajte koronu.
Ja nikakvu finansisku pomoć nemam za ovo ni sponzore, sve plaćam sam.
Jedina pomoc i podrška su mi momci iz organizacije “Beli Orlovi” koji su i statisti i glumci.
Koristio sam njihovu opremu. Tursku smo morali da šijemo i spremamo. Oklope smo skupljali iz cele Srbije.
Datum još nisam odredio, ali radostan sam što smo sve scene završili i što radimo na sklapanju. Biće što pre bude moglo. Ovo će gledati ceo svet ne samo Srbija. Najavljujem i veličanstvenu premijeru. Strpite se još malo.

Bili ste lični pratilac Andjeline Dzoli, mnogi je smatraju najlepšom ženom na svetu, kako je to da jedan Srbin bude lični čuvar “nezvanične bombe”?

Pa kod mene u životu je sve kao u filmu. Da se ne vraćam na tužne delove i kako sam počeo da radim taj posao, ali eto slučajno sam je čuvao na Kanskom festivalu. Njoj se dopala moja energija pa sam imao čast da nastavim da radim sa njom. Nisam gledao na lepotu dok sam radio već takodje na energiju. Fenomenalan sklop u glavi, predobra duša i veliki čovek.
Žao mi je sto je kasnije snimila film koji opisuje Srbe kao loše, ali i ona je svesna greške pa mozda ce zvučati smešno, pošto održavam kontakt i dalje sa njenom ekipom ja ću je pozvati da kod mene u nekom filmu da bude Kneginja Milica ili neka naša poznata istorijska ličnost kako bi to ispravila. Boriću se da snimimo pravi film i prikažemo celom svetu BOJ NA KOSOVU.

Brojni tabloidi su te povezivali sa raznim pevačicama i foto modelima kod nas, kako bi opisao svoj “buran ljubavni život” kako su glasili njihovi naslovi ?

Hahahaha znao sam da slede i teška pitanja. Uvek je tako i u životu, mada ste bolji od Nemaca i Amerikanaca priznajem, sa njima u intervju se svađam redovno.
Evo za dva dana imam sa Italijanima intervju pa se nadam da oni neće čitati ovo što ste me vi pitali. Sad treba da se vratim na pitanje ,a mislio sam da ne odgovorim. Pisali su svašta, ali nikada nisam gledao profesiju ni popularnost, već oči i dušu. Bilo ih je… no sada da me pitate za ime jedne od njih tvrdim da se ne sećam. Pamtim sve drugo i znam da imam savršeno pamćenje, ali imena devojaka ne.

Smatrajute za najpoželjnijim neženjom kod nas, pa da li je neka devojka uspela da osvoji srce “Kobre” ili bar do “zaljubljenosti” ?

Evo još težeg pitanja hahahah. Nikada, baš nikada nisam odgovorio na ovo pitanje, ali pokušaću.
Sad ću biti malo kontradiktoran a vezano za predhodni odgovor. Naterali ste me.
Mislim da je zaljubljenost kao i stari auto sa kojim si zadovoljan dok ne probaš novi pa onda shvatiš da se pre toga nisi ni vozio. Međutim sa svim svojim iskustvom tvrdim da čovek voli mnogo puta ali da se na kraju pamti samo jedna ljubav.
Ako je ona koja će se tek dogoditi onda je to pobeda, ali ako si svestan da je ona prošla onda ćeš umreti misleći na nju i da ćeš je tražiti ceo život u drugoj, a to nije lepo za svaku koja se možda pojavi.
E vidite ja mislim da se ta jedna nikada neće ponoviti više.
Od tih kako kazete “bilo ih je mnogo”, sa jednom devojkom sam proveo samo 6 meseci, a i dan danas i ako je ona udata i živi srećno mislim da osetim kada nju nesto zaboli i kada je srećna.
Kad pominjete društvene mreže, mislim da svi znaju njeno ime jer često pevam pesmu sa njenim imenom.
Tako da i “Kobra” je imao osećaj ljubavi i bol zbog iste.
Mislite postao sam “Najtrazeniji neženja” od “Najtraženijeg telohranitelja” ja ne gledam tako na sebe koliko god lepo zvuči. Odavno mislim da se neću nikada oženiti ,ali iskreno bih voleo da se pojavi neka i demantuje me.

I na kraju, danas je Vidovdan, poruka za naše sestre i braću koji žive na Kosovu i za one koje sanjaju san o povratku ?

Put Svetog Save nas je vodio preko Kosova, jer da nije bilo Svetog Save ne bi bilo ni slave Kosovske.
Slavu suza i znoja, potvrdili smo slavomkrvi. Pravoslavlje i ne zna za treći put u život večni. Prvi je savršeno življenje u veri, a drugi savršenog umiranja za veru.
Zato su Savindan i Vidovdan dva najveća srpska praznika, a sva ostala praznikovanja su u senci.
Vidovdan je početak i kraj isto kao i Kosovo. Sve tamo počinje i završava se.
Svima koji sanjaju da će se vratiti na Kosovo, ja kažem da ja znam da će se svi vratiti.
Kosovo je deo naše duše i šta god potpisali i priznali ono je naše. Koji papir će ga oduzeti i koja sila ?
Srbiji je Hristos otac a Kosovo majka!
I oni drugi što misle da su ga uzeli znaju da ćemo se vratiti. Lopov čeka dan kada će ga uhvatiti za kradju, tako i oni i mi čekamo DAN.
Svi se molimo svetoga Vida da to bude što pre.

Semir Kaljić ( @balkanstars.tetak )
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Šta ti radiš na "REPLAY"?

Balkanska zvijezda Senidah predstavila nam je pravu modnu i vizuelnu poslasticu svojom novom pjesmom „Replay“. Razigranu numeru prate impresivni kadrovi snimljeni na različitim lokacijama u Beogradu, kao i scene u zavodljivim stajlinzima sa potpisom istoimenog ikonskog modnog brenda. Pjesma i spot su najava kreativne saradnje sa čuvenim italijanskim brendom i […]

Subscribe US Now