ENDOSFERA tretman za trajnu eliminaciju maasti i celulita

Kana Tomasevic
2 0
Read Time:1 Minute, 56 Second

Rešenje za probleme koje podjednako muče oba pola – masne naslage i celulit konačno je dostupno u najljepšoj beuaty oazi u regionu: Sophie’s Beauty Line u Podgorici! Endosfera tretman je potpuno neinvazivan, komforan i sigurnan tretman za eliminaciju celulita, topljenje masti, izbacivanja viška tečnosti i toksina iz kože, kao i i limfnu drenažu. Znamo da zvuči nevjerovatno, ali je Sophie’s Beauty Line klijente navikao na najbolje: rezultati su brzo vidljivi, a tretmani nijesu bolni i invazivni (bez skalpela).
Neka vaše noge budu lijepe i zategnute, bez celulita i masti, a zadnjica prirodno podignuta i zategnuta. Tehnologija eliminacije celulita primjenom endosfera tretmana vrlo je prepoznatljiva i rasprostranjena po cijelom svijetu. Stotine kozmetičkih i drugih salona upotrebljava je u estetske i zdravstvene svrhe, što svjedoči o njenoj pouzdanosti i uspješnosti, a ova usluga sada je dostupna i kod nas. Endosfera tretman predstavlja korak naprijed u području estetike, rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana – dolazi do liftinga zadnjice, redukuje se izgled pomorandžine kore, učvršćuju mišići, izbacuju toksini i višak tečnosti, te tako postiže osjećaj “lakih nogu”.

Da li je tretman bolan? Prednosti i kontraindikacije?

Osjećaj bola je strogo individualan i zavisi od tipa celulita. Na primjer, najslabiji proces će biti u liječenju fibroznog celulita. Važno je napomenuti da Endosfera tretman ne izaziva alergijske reakcije.

U svijetu kozmetologije i estetike postoji more tehnika eliminacije celulita i liftinga zadnjice. Endosfera, prema pričama zadovoljnih korisnika, uočljivo se razlikuje od svih ostalih tretmana koji rešavaju pomenuta stanja kože.

Ako poredimo Endosferu sa ručnom masažom, vidjećemo da je ona manje traumatična i prijatnija, a rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Na primer, poslije prvog tretmana zadnjica je podignuta za čak 2cm! Najbolji rezultati garantovani su ukoliko se hranite zdravo (izbacite šećer, tjestenine i sokove, a jedete puno voća i povrća, ribe i mesa), umjereno trenirate i primjenjujete Endosfera tretman. Nakon tretmana, pored smanjenog celulita i masnih naslaga, podignute zadnjice, osjetićete nevjerovatnu lakoću u nogama budući da se tokom tretmana oslobađa višak vode, kao i toksini. Nakon tretmana klijenti osjete nevjerovatan nalet snage.

Endosfera tretman ne ostavlja tragove i ne oštećuje kožu. Doktori smatraju Endosferu najsavršenijom hardverskom metodom, koja nema kontraindikacije. Može se primjenjivati čak i kod početnh stadijuma varikoznih vena. Jedino se ne može primjenjivati u slučaju tromboze i atrofije tkiva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

TikTok prešao Instagram i Facebook: Najpopularnija aplikacija u 2021

I nekoliko godina poslije debitovanje ove društvene mreže, TikTok manija ne jenjava. Prema izvještaju eptopije, najpopularnija aplikacija sa najvećim brojem preuzimanja tokom prošle godine bio je upravo TikTok. Populariniji od Instagrama i Facebooka Instagram i Facebook su godinama najpopularnije aplikacije u skoro svim zemljama svijeta. Iako je djelovalo nemoguće, TikTok […]

Subscribe US Now