FILIP PENDIC, NOVO LICE NAŠE MUZIČKE SCENE! “RESKIRAJ” SE ISPLATIO!

Semir Kaljic
1 0
Read Time:59 Second

Domaća estrada je zaista prava plejada izvodjača svih žanrova. Mnogo je i mladih, talentovanih umetnika koji žele da pronađu svoje mesto pod estradnim nebom. Među njima je i mladi Filip Pendić.

Filip Pendić ima samo 18 godina i dolazi nam iz Nemačke – bosanskog porekla ali rođen i odrastao u Nemačkoj gde završava visoku elektrotehničku školu. Od malena je voleo da peva i pre par meseci želja mu se ostvarila.

Nedavno je snimio prvu pesmu pod nazivom “Reskiraj – Reskiraj”. Simpatican spot koji možete pogledati u prilogu prati ovu pesmu a saradnici na ovom projektu su bili – tekst je radio Džemo Smajlović a muziku i aranžmane Nermin Nerko Mušić.

Mladi Pendić ne staje ovde već užurbano sprema novi projekat , sasvim drugačiji kako bi zadovoljio i mlađu publiku.

Kaže da će pesma biti u skroz drugačijem stilu. Na pitanje da li je zadovoljan prvencom , evo sta nam je Pendić odgovorio.

– Da jesam svakako, kritike su pozitivne i to mi jako laska. Oduvek sam voleo pevati tako da ja uvek kažem pazi šta želiš, možda ti se ostvari hahaha.

Redakcija mladom Filipu želi puno uspeha na ovom ali i na budućim projektima jel na mladima svet ostaje.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

AJLA ZA BALKAN STARS : "VAŽNO JE PJESMOM PRENIJETI SNAŽNU PORUKU PUBLICI"

Veoma ste mladi i odlučili ste se da zakoračite na našu medijsku scenu, kako se stvorila ljubav prema muzici? Odrastala sam i zavoljela muziku zahvaljujući mojoj mami koja je u kući uvijek puštala muziku, a gledale smo i muzičke filmove. Prvi put sam nastupala na dječijem festivalu „Djeca pjevaju hitove“ […]

Subscribe US Now