Fotografije našeg fotografa oduševile Stefana Gabbanu!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Nedavno, nas poznatni modni fotograf i marketing direktorĐorđe Bukvić radio je prestižnu kampanju sa High End, svetskim brendovima na šta nije ostao imun ni Stefano Gabbana koji je javno pohvalio ovaj projekat. Naime, u sjajnom ambijentu Regent Hotela u Porto Montenegru, u susret magičnoj novogodišnjoj noći koju će tamo i proslaviti, Đorđe je sa svojim timom snimio možda jedan od najskupljih editorijala na tom području. Kao jedini, ekskluzivni zastupnici svetskih brendova, Milano Outlet i Fashion Gallery su Đorđa angažovali da svoju viziju pretoči u ove sjajne vizuale.

Đorđe: Odavno se nisam osetio ovako ponosnim nakon nekog projekta, kao posle ovog. Tri dana smo proveli na dugim snimanjima, veliki tim je radio na realizaciji ovih fotografija, a ekipa Regent Hotela u Porto Montenegru je učinila zaista sve da nas boravak i rad učini posebnim i olakšanim. Ostvarili smo sjajnu saradnju koja će se nastaviti, već prilikom praznika kada ovaj prestižni hotel zaista sprema spektakl. Posebnu čar svemu, doprineo je i Stefano Gabbana koji je repostovao naše fotografije sa snimanja ove kampanje.

(Ivana nosi Balenciaga cizme i Gucci komplet by Fashion Gallery, Andjela nosi Fabricio Gabazzi bundu i Gucci pojas)

(Ivana nosi Alexander McQueen haljinu, Stefan nosi DolceandGabbana duks i Balmain jeans by Fashion Gallery)

(Ivana nosi Balmain majicu, suknju i Alexander McQueen jaknu, Stefan nosi Dsquared jaknu, Balmain majicu i farmerice, Andjela nosi Balmain haljinu by Fashion Gallery)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Sinane, nikada nećeš biti zaboravljen! Fazlija posvetio pesmu Sinanu

Fazlija je snimio još jedno remek delo. Ovoga puta pesmu je posvetio svom kolegi, prijatelju i bratu, našem Sinanu Sakiću! Svaka reč je suvišna, preporučujemo da poslušate! Fazlija – 2018 – Druze moj

Subscribe US Now