Gitarista napustio Amadeus Bend

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Nedavno je jedan od najpopularnijih bend sastava na domaćoj sceni zadesila tragedija, a nakon smrti bubnjara, ostali su i bez gitariste.

Ovaj muzički sastav je uspešno bitisao na muzičkoj sceni preko dvadeset godina, a u skorije vreme je doživeo dva velika gubitka.

Tragedija je zadesila članove benda i njihovu publiku kada je bubnjar Bojan Zlatanović Tokan izgubio bitku sa koronavirusom u 45. godini, a sada je jedan član benda rešio da napusti bend i krene svojim putem. 

Njihov gitarista Milan Kordulup  se oglasio na svom Instagram profilu, gde je objavio fotku sa koncerta uz oproštajnu poruku. 

– Dragi prijatelji, nakon 15 godina saradnje sa grupom “Amadeus” došlo je vreme za rastanak. Potpuno je normalno da u životu dođe trenutak kada se naše želje i vizije razlikuju, pa sam iz tih razloga i odlučio da je vreme da zatvorim ovo poglavlje i promenim putanju, a da momci iz benda nastave dalje bez mene. U avgustu 2005. godine dobio sam poziv da sviram i stvaram muziku sa najvećim bendom popularne muzike u našoj zemlji u tom trenutku. Proteklih 15 godina prošlo je munjevito. Bilo je to jedno nezaboravno putovanje i svakako nešto što je ostavilo dosta toga u mom sećanju. Rado ću se prisećati svih anegdota, kontinenata, država i gradova koje smo prošli zajedno, teških trenutaka, ali najviše osmeha koji je retko kad silazio sa lica. Veoma sam zahvalan svakom od momaka iz benda ponaosob, pošto sam imao prilike da od svakog ponešto naučim. Iskoristio bih priliku i da se zahvalim svim bivšim menadžerima i saradnicima, svim tehničarima i vozačima, dragim ljudima bez kojih svakako ne bi uspeli nas petorica da izguramo sve ovo. Dosta toga je iza nas! Na kraju, ali nikako najmanje bitno – ogromno hvala publici. Najveće hvala bratu Tokanu koji je inicirao da dobijem poziv da sviram u bendu sada već davne 2005. “Amadeusu” želim puno sreće i uspeha u daljem radu, još mnogo dobrih pesama i velikih koncerata – napisao je on na svom Instagram nalogu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

U spotu za pjesmu "Higher" Eminema pojavljuje se zastava BiH

Poznati reper Eminem objavio je spot za pjesmu Higer, međutim, upečatljivo je da se u njemu pojavio šef UFC-a Dana White iza čijih leđa je primjećena zastava BiH koja se inače nalazi u njegovom luksuznom domu u Abu Dhabiju. Spot je premijerno prikazan prije dvije sedmice tokom uvodne emisije na ABC-u povodom ESPN-ovog programa za […]

Subscribe US Now