GTA 5 BLIZU 100 MILIONA PRODATIH PRIMERAKA

admin
0 0
Read Time:55 Second

GTA V se gotovo pet godine drži čvrsto na nogama i listama najprodavanijih naslova, a već je dostigao titulu za najprofitabilniji vid zabave u istoriji, čime je premašio sve filmove.

Te titule iako značajne, ne znače da prodaja jenjava već GTA V uporno grabi ka cifri od 100 miliona prodatih primeraka, kojoj je sada izuzetno blizu, prema finansijskom izveštaju kompanije Take-Two.

GTA V i GTA Online su ovoj kompaniji doneli najviše profita u prvom kvartalu ove fiskalne godine, zahvaljujući mikrotransakcijama, a dodavanje novog sadržaja u igru, poput After Hours ekspanzije, takođe ima velikog uticaja.

Take-Two je istakao da i NBA 2K18 ima veliki uspeh, sa 10 miliona prodatih primeraka, a skok u zaradi na jesen se očekuje zahvaljujući novim sportskim naslovima, kao i dolasku Red Dead Redemption 2.

Samo u prvom kvartalu je napravljena zarada od 388 miliona dolara, od čega je 81 procenat digitalnim putem, a da je zarada rekordna najbolje govori to da je za celu prošlu godinu ostvaren profit od 418 miliona.

GTA 5 će uskoro premašiti 100 miliona prodatih primeraka i posle će definitivno grabiti ka novim rekordima.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

DAVOR BADROV NEUMORNO NASTUPA OVO LETO

Promo turneja pesme ,koju je izdao pre par meseci “Rasplakao sam princezu”uz sve njegove dosadašnje hitove ,vrhunac je doživela u letnjoj sezoni. Davor neumorno nastupa kako u celom regionu tako i u dijaspori gde puni klubove do zadnjeg mesta što se da i videti na fotografijama koje dele kako njegovi […]

Subscribe US Now