GTA 5 BLIZU 100 MILIONA PRODATIH PRIMERAKA

admin
0 0
Read Time:55 Second

GTA V se gotovo pet godine drži čvrsto na nogama i listama najprodavanijih naslova, a već je dostigao titulu za najprofitabilniji vid zabave u istoriji, čime je premašio sve filmove.

Te titule iako značajne, ne znače da prodaja jenjava već GTA V uporno grabi ka cifri od 100 miliona prodatih primeraka, kojoj je sada izuzetno blizu, prema finansijskom izveštaju kompanije Take-Two.

GTA V i GTA Online su ovoj kompaniji doneli najviše profita u prvom kvartalu ove fiskalne godine, zahvaljujući mikrotransakcijama, a dodavanje novog sadržaja u igru, poput After Hours ekspanzije, takođe ima velikog uticaja.

Take-Two je istakao da i NBA 2K18 ima veliki uspeh, sa 10 miliona prodatih primeraka, a skok u zaradi na jesen se očekuje zahvaljujući novim sportskim naslovima, kao i dolasku Red Dead Redemption 2.

Samo u prvom kvartalu je napravljena zarada od 388 miliona dolara, od čega je 81 procenat digitalnim putem, a da je zarada rekordna najbolje govori to da je za celu prošlu godinu ostvaren profit od 418 miliona.

GTA 5 će uskoro premašiti 100 miliona prodatih primeraka i posle će definitivno grabiti ka novim rekordima.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

DAVOR BADROV NEUMORNO NASTUPA OVO LETO

Promo turneja pesme ,koju je izdao pre par meseci “Rasplakao sam princezu”uz sve njegove dosadašnje hitove ,vrhunac je doživela u letnjoj sezoni. Davor neumorno nastupa kako u celom regionu tako i u dijaspori gde puni klubove do zadnjeg mesta što se da i videti na fotografijama koje dele kako njegovi […]

Subscribe US Now