HAKO ŠLJIVAR ZA BALKAN STARS : “Čuvajte sebe i svoje najmilije i slušate svoje srce ono zna najbolje šta činiti”

Semir Kaljic
2 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Iza nas je možemo slobodno reći jedna od najtežih godina u našim životima. Kako bi opisao godinu iza nas?


Sigurno jedna od težih godina za cijeli svijet pa i za mene a pogotovo za one koji su izgubili nekog najmilijeg. Nadam se da će ovo sve biti iza nas i vratiti se u normalu da možemo opušteno živjeti i graditi svoju budućnost.


Koje je tvoje mišljenje po pitanju kvaliteta muzike kao tvoje mišljenje o današnjim takmičenjima?


-Uvijek je bilo kvalitetne muzike i manje kvalitetne.Sve zavisi koliko želite napredovati i raditi na sebi.A da bi napredovali morate raditi sa kvalitetnim ljudima jer tako ćete izgraditi sebe.Što se tiče današnjih takmičenja moram priznati da je zahtjevno i moraš biti dobro muzički spreman da bih se predstavio žiriju jer je dosta kandidata i gledaju svaku sitnicu.Ima tu dosta dobrih takmičara koji stasaju u dobre pjevače.Možemo li uskoro očekivati nešto novo od tebe ?


-Što se tiče novih pjesama naravno da će biti ali tačno ne znam jer nije lako danas, uraditi dobru pjesmu. Puno je ponuda ali malo pravih pjesama. A ja prvenstveno želim dobru i kvalitetnu pjesmu. Čim se pojavi slična snimam. Kakvi su ti planovi za novu godinu, imaš li već ugovoren nastup ili su pregovori još uvek “u toku” ?


-Da “Nova godina” je bila i prošle godine dogovorena ali nažalost zbog korone je bilo sve odgođeno. Zato pravimo reprizu iste kod jednih divnih domaćina u Švajcarskoj, tačnije u Arbonu u restoranu “Sloga”. Jedna full ekipa je samnom i obećavamo dobar provod i jedva čekamo druženje.Tvoja poruka za kraj ove “tamne” godine za sve građane?-Svim ljudima poručujem da je život jedna iskušnja i da moramo biti optimisti i danas a i sutra. Danas nam je možda loš dan ali moramo razmišljati i vjerovati da će sutra biti bolje. Čuvajte sebe i svoje najmilije i slušate svoje srce ono zna najbolje šta činiti.

Od srca vaš Hako. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"OKO MOJE", VELIKI HIT MILICE PAVLOVIĆ I SAŠE MATIĆA U "LIVE" IZDANJU !

Nakon skoro 7000000 pregleda ‘Oko moje” u sasvim novom studijskom live izdanju. Iako je pravilo da ono što je dobro ne treba menjati, ova pesma to demantuje. Kompatibilnost njihovih glasova otvara prostor mnogim muzičkim varijacijama, a slušaocima nove forme ove pesme.Live verzija definitivno dočarava novi oblik već dobro poznate emocije […]

Subscribe US Now