HAKOVAN YOUTUBE KANAL SA PREKO 262 HILJADE PRATILACA I SA PREKO 80 MILIONA PREGLEDA!!! Pomozimo da se kanal povrati!

admin
4 3
Read Time:1 Minute, 23 Second
Miloš Ivanović i njegov proslavljeni pas Mile

MILOŠ IVANOVIĆ, široj narodnoj masi poznatiji kao LošmiPanda, već duže od 4 godine zasmejava svoju publiku i doslovno ulepšava dane istima. Njegovi legendarni skečevi kroz koje je proslavio likove: Jadranku, Eržabet, Sestru Mariju, i dr, ostali su bez kanala na kojem ste mogli da ih gledate i smejete se. Pre 2 dana, njegov YOUTUBE kanal je HAKOVAN!!!
Miloš je izbacio i dve autentične pesme “Jadranka sija” i “Sanak” koje su takođe uklonjene hakovanjem.

LošmiPanda je nama pomagao da se smejemo kada nam je bilo teško, sada je red da mi pomognemo njemu. U nastavku pročitajte pismo koje je objavio na društvenim mrežama:

,,Drugari, po prvi put sam se susreo sa KRAĐOM YOUTUBE PROFILA, dva dana gubim kosu s glave, možete li da zamislite da gradite nešto 4 godine i u 10 minuta sve nestane, kao da nikada nije postojalo! Pokušao sam sve moguće prijave, međutim ovde se radi o ozbiljnim hakerima, koji su kompletno preuzeli i moj broj telefona, mail, profil, SVE! Pomagao sam vam da se smejete kada vam je bilo najteže, sada je trenutak da vi pomognete meni. Ispod iskucan tekst, kopirajte i šaljite, sherujte, youtube mora da odreaguje na ovo!”

Tekst:

VERY IMPORTANT!
To whom it may concern,
A friend of ours has been hacked by foreign hackers on his youtube channel: LOSMIPANDA, this is a channel with 262,000 subscribers and more than 80 million views, he has contacted youtube by email, so please contact him as soon as possible.  
Thank you in advance.My kindest regards.
milos12345milos12345@gmail.comhttps://instagram.com/losmipanda

Iskucan tekst pošaljite na:

ytchannel@gmail.comlegal

@support.youtube.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
33 %
Excited
Excited
33 %
Sleepy
Sleepy
17 %
Angry
Angry
17 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

INDY poslala jaku poruku: "Život je kratak"

Pevačica Indira Aradinović Indi, kao što znamo, podvrgla se operaciji smanjenja želuca, ali su se stvari iskomplikovale pa su usledile druge operacije i duži ostanak u bolnici. Indi je puštena na kućno lečenje, a u svom domu se polako, ali sigurno oporavlja. U međuvremenu pevačica se oglasila na društvenim mrežama […]

Subscribe US Now