Hanka Paldum: Semir Osmanagić ulijeva nadu za opstanak čovječanstva

admin
1 0
Read Time:37 Second

Nije nepoznanica da i Đoković voli kraljicu narodne muzike te da u trenucima opuštanja rado zapjeva Hankine hitove, poput pjesme “Crne kose”

Diva sevdaha Hanka Paldum obradovana je posjetom Novaka Đokovića našoj zemlji, a naročito njegovim obilaskom visočkih piramida. 

Prenijevši na svom Instagram profilu današnju fotografiju iz Visokog bh. istraživača i naučnika u društvu s najboljim teniserom svijeta, regionalno popularna pjevačica, napisala je:

– Bravo za dva giganta! Ovo je trijumf za Bosnu i Hercegovinu. Hvala Semiru Osmanagiću koji ulijeva nadu za opstanak čovječanstva.

Nije nepoznanica da i Đoković voli kraljicu narodne muzike te da u trenucima opuštanja rado zapjeva Hankine hitove, poput pjesme “Crne kose” čije izvođenje u izdanju najboljeg srbijanskog tenisera već godinama kruži po portalima i društvenim mrežama.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Nova pesma trinaestogodišnje devojčice! (video)

Devojčica koja je svojim glasom privukla veliku pažnju publike, pre samo par sati objavila je svoju novu pesmu pod nazivom “VENOM”. Lana Vukčević je devojčica sa trinaest godina, muzika je njena velika ljubav. Iza sebe ima veliki broj covera koji broje preglede i dan danas. O kakvoj pesmi je reč, […]

Subscribe US Now