Haris Berković: Ovo je istina o vjenčanju sa Radom Manojlović !

Po najnovijim estradnim pričama, Rada i Haris su se nedavno vjenčali u tajnosti. Kako je objavljeno, na vjenčanju je, sa pjevačicine strane, bila jedino njena sestra Maja, ali ne i otac upravo zbog toga što se od početka protivio njihovoj vezi. 

– Morali su od njenog oca kriti da će se vjenčati pa je sa Radine strane jedino bila njena sestra – ispripričao je ranije izvor blizak pjevačici.

No, Haris Berković demantira takve priče. U izjavi za Hayat.ba, ovaj crnokosi pjevač kaže da ljubavi ima, ali ne i da su njih dvoje stali pred matičara. 

– U ovom turbulentnom i ludom vremenu, lijepo je znati da ima puno ljudi koji podržavaju ljubav, koji su na strani ljubavi. Obećavam kada bude nešto konkretno da ću vama prvo javiti – kazao je Berković za Hayat.ba.

Dodaje da su mu jako simpatične priče da su se vjenčali u tajnosti, a još više one po kojima je na tom vjenčanju bila jedino Radina sestra.

– Vrlo simpatično i lijepo upakovano. Rekao bih, ništa zlonamjerno. Treba širiti ljubav i na takav način – smješkajući se kaže Berković za Hayat.ba.

Priznaje da su Rada i on bili zajedno na odmoru. No, nigdje nisu objavili zajedničku fotografiju sa ljetovanja. Ali i bez njegovog priznanja da je ljetovao sa Radom, svi koji ih prate na Instagramu mogli su to vrlo lako zaključiti po fotografijama.

Oboje su objavili fotografije snimljene u predvečerje. Fotografirali su se u jednom restoranu, a da su baš na istom mjestu zajedno, odala ih je ograda restorana, sto i dekoracije na njemu…

Povezane vesti

Leave a Comment