Indi o zdravstvenim problemima nakon operacije želuca

admin
1 0
Read Time:55 Second

Pevačica Indira Aradinović Indi otkrila je da ima zdravstvene probleme nakon operacije smanjenja želuca koju je radila pre 10 meseci.

Indi je rekla da ima mučnine, ali da se uprkos svim tegobama na kaje jer je uradila intervenciju koja joj je omogućila da dovede svoju liniju do savršenstva.

– Dešava mi se da povraćam kad mi ne prija hrana ili ako mnogo pojedem. Ipak, ne kajem se što sam se operisala, jer sam smršala 35 kilograma – istakla je ona.

Pevačica se osvrnula na to kroz šta je sve prošla posle operacije.

– Da sam prošla kroz pakao, jesam. Lekari su mi se borili za život mesec dana posle operacije. Moraću da primam injekcije do kraja života. Zbog komplikacija sam ostala bez slezine, pankreas mi ne radi dobro… Više nikada neću biti zdrava, kao što sam bila pre nego što sam otišla na operaciju – kazala je Indi i dodala da joj je u teškim trenucima pomogla vera.

– Stalno sam se molila Bogu! Mnogo ljudi mi je pisalo poruke i slalo pozitivnu energiju, to me je držalo kad sam padala u depresiju.

izvor IDJTV

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kako izgleda Tea Tairović bez šminke

Popularna pjevačica Tea Tairović na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj je bez šminke.  Ona je naime pozirala samo u topu. Samo neki od komentara njenih vjernih pratioca bili su “Prelijepe oči imaš”, “Najljepša si bez šminke”, “Ljepotice”, “Sviđaš mi se”. Na Instagramu je prati više od 448 hiljada ljudi, […]

Subscribe US Now