“Indy Orijental” uradila svoj prvenac! (VIDEO)

Semir Kaljic
4 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Jedna od najpoznatijih plesačica orijentalnog plesa na Balkanu, Indy je uradila svoj prvi “video spot”. Spot je projekat “3u1” u kome su zastupljene tri vrste plesa! Za potrebe snimanja korišćene su pesme naših poznatih pevača, Nihada Alibegovića, Šaka Polumente kao i poznati instrumental iz iz Turske, Didem!

U pauzama snimanja porazgovarali smo sa Indy i pitali za njene utiske!

Indy, danas smo u Sarajevu, povod je snimanje tvog prvog spota, možeš nam reći nešto više o tome ?

Da, tako je! Danas snimam svoj prvenac, sklop novog plesa, takozvanog modernog i orijentalnog! Odlučila sam se za pesme mojih dragih prijatelja Nihada Alibegovića i Šaka Polumente! A treću numeru sam se odlučila za Didem, jedan od najpoznatijih instrumentala u Turskoj!

Dugo se baviš ovim poslom, iza sebe imaš brojne nagrade, da li si zadovoljna uspehom ?

Da, od malena se bavim orijentalnim plesom, to je nešto što me ispunjava. Mnogi misle da je ovo lako ali nije, svaki dan morate da trenirate više časova i da budete uvek u kondiciji! Osvajala sam brojne nagrade, bila sam šampion države i Balkana kao i brojne Evropske nagrade!

Imali si nastupe sa brojnim kolegama, imaš li nekog posebnog da izdvojiš ?

Da, nastupala sam sa najvećim zvezdama naše estrade! Izdvojila bi Nihada I Šaka koji su mi i dozvolili da koristim njihove pesme u izradi ovog spota. Pored toga bi izdvojila Indi koju puno cenim i volim i mnoge druge!

Za kraj, kakvi su tvoji planovi za dalje ?

Nažalost zbog pandemije koja nas je snašla morala sam brojne nastupe da otkažem i pomerim za neki naredni period. Cilj mi je da promovišem ovaj video i da do kraja godine završim projekat otvaranja plesne škole u Sarajevu i Beogradu. U svakom slučaju očekujte od mene puno noviteta!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA! Ulje od Babasu palme PREPORODIĆE vašu kožu i kosu za samo nekoliko dana!

Babasu je vrsta južnoameričke palme, visoka je do 20 metara, sa jestivim voćem i semenkama koje se koriste za proizvodnju ulja. Lišće ove palme Indijanci koriste prilikom gradnje svojih koliba. Od jezgre tvrdog oraha babasua, proizvodi se ulje koje se koristi za kuvanje u domaćinstvu i za izradu sapuna i preparata u kozmetičkoj industriji. Latinski naziv biljke dolazi […]

Subscribe US Now