Isak Šabanović nakon nastupa na sceni “Zvezda Granda” je nova zvijezda

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Isak Šabanović je nastupom u regionalnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” ujedinio region. O tome kakav je bio njegov nastup svjedoči aplauz publike, i komentari žirija da je “rođena nova balkanska zvijezda. “ Žiri nije imao riječi hvale samo za njegovu interpretaciju, već i emociju i scenski nastup, a Šabanović je pokazao kako se na bini ponaša rok zvijezda. Pala je i nesvakidašnja ponuda jedne od članica žirija Marije Šerifović da snime duet,a video ovog anstupa već broji milionske preglede.

Inače, Isak se muzikom bavi još od ranog djetinjstva. Tu ljubav je naslijedio od svog oca. Prije ovog objavio je tri singla: “Moj slatki anđele”,” U meni još snage ima” i “Ti moja si”.

Mladi crnogorski pop rok pjevač Isak objavio je svoj četvrti singl krajem februara 2020. godine. Riječ je o pjesmi pod nazivom “Šta je od nas ostalo” u kojoj Isak pjeva o nesretnoj ljubavi i tragovima koje ona ostavlja na sve koji su je doživjeli. Muziku i tekst za ovu baladu radio je Almir Ajanović, koji sa Damirom Bečićem potpisuje aranžman. Pjesma je snimljena u studiju Tempo u Sarajevu a video spot sniman je u produkciji „Tempo Digital“ i dostupna je na svim digitalnim platformama širom svijeta pod istom markicom.

izvor Express
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

HALID BEŠLIĆ EKRANIZOVAO DVE PESME SA ALBUMA "TREBEVIĆ"

Jedan od najboljih pevača na našim prostorima, Halid Bešlić je na svom YouTube kanalu objavio dva spota za pesme sa poslednjeg albuma koji nosi naziv “Trebević” “ANDJEO IZ MOG SOKAKA” i “HLADNO SUNCE” su pesme koje je Halid sa svojim timom ekranizovao! Uživajte!

Subscribe US Now