Isak spreman za novu ljubav: Idemo dalje, moramo naći djevojku

admin
0 0
Read Time:53 Second

Pjevač Isak Šabanović naučio je lekciju iz neuspjele veze sa koleginicom Aleksandrom Mladenović i spreman je za novi korak.

“Jesam javna ličnost, ali privatnost mi nemojte dirati. Svi znamo da bi više, bolje i ljepše trajalo da se nije saznalo. Bilo je šta je bilo, idemo dalje. Da li sam spreman za novu ljubav? Što da ne, idemo dalje. Moramo naći novu neku”, kazao je Isak za srbijanske medije.

Podsjetimo, iako su oboje nakon raskida istakli da su zadržali normalan kolegijalni odnos i nastavili dalje, sudeći po Aleksandrinoj nedavnoj izjavi u emisiji “Vikend premijera” – iskustvo sa Isakom neće pamtiti po lijepom.

I ona je potencirala to da se saznalo za ono što je trebalo da bude pod velom tajne.

“Kada se pojavi pravi muškarac, pokazaću ga, do tada ga više nikada u životu neću pokazati. Opekla sam se, doduše ne našom krivicom, desilo se šta se desilo, ‘Paparaco lov’ nas je uhvatio, ali generalno nisam za to da pokazujem partnera, ljude bi trebalo da zanimaju moje pjesme”, riječi su pjevačice.

Foto: Jasna Bogojević

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KOFER LJUBAVI #5

E, “bato” moj, ona je još davno nosila nekakav “kofer ljubavi” koji je vremenom postao ofucan, baš kao i ona.​ Bila mi je simpatična kada sam kao klinac saznao za nju, ali uvidevši da dotična nema više od dva hita, smorila me žestoko.​ Bez obzira na sve, bila je veliko […]

Subscribe US Now