IVA MILIČEVIĆ ZA BALKAN STARS : “Ta mala Iva je jos uvjek u meni”

Semir Kaljic
7 0
Read Time:1 Minute, 57 Second

Toni Montano ima veliki hit “10 godina je prošlo kao tren”, kako je Ivi prošlo 20 godina od “odmaranja od muzike”?

Mogu vam reći da su mi prošli kao tren. U tom periodu sam se posvetila zanatu koji sam završila „trgovac nekratnina“. Posle toga sam postala majka i povukla se sa estrade. Kćerkica mi je porasla i mislim da je sad bilo pravo, vrijeme za povratak na estradu. Iskreno rečeno poželila sam se pjesme i publike.

Znamo te kao “Malu Ivu”, gde je sad ta mala devojčica, da li živi idalje u novoj Ivi ?

Ta mala Iva je jos uvjek u meni. Hvala Bogu zadržala sam je u sebi,mislim da bi svi morali ostavit toji mladenački duh malo u sebi, lakše je se nosit sa životnim problemima ako gledamo neke stvari očima djeteta.


Šta si poželela od “Deda Mraza” za novu godinu?


Da prestane Corona,da se svi možemo vratit u normalan život. I naravno da ostanemo živi i zdravi.

U prošloj si uradila pesmu koju si posvetila svojoj mami, kako je nastala pesma i reci nam nešto više o tome?

Comeback sam posvetila, mami koja nije vše među nama. To je bila moja gesta zahvale njoj. Ona je bila jako snažna i vesela žena. Uvjek mi je bila idol. Pjesmu “ne nadaj se” sam snimila prije 20 godina, sad smo je obradili i ponovo snimili. Spot sam htjela snimat u Münchenu i to sam ostvarila. Imala sam veliku podršku od obitelji i prijatelja i svima im od srca hvala. Bilo je neprocjenivo osjetit koliko ljudi stoji iza mog projekta,to je bio pre ljep osjećaj.2022.godina je krenula , da li si možda razmišljala duet sa nekim,  i sa kim bi volela snimiti pesmu?

Nedavno je izašao duet sa mojim dobrim i dugogodišnjem prijateljom Sinišom Vucom, on me je u mojoj cjeloj karijeri podržavao, zato mi je bila želja snimit duet baš sa njim. Ima još divnih kolega na estradi i mislim da će sigurno jos dueta bit al kad i sa kime, nebi trenutno znala reći.

Za kraj, tvoje mišljenje o estradi nekad i sad, šta se promenilo od “Male Ive” do danas?

Mislim da nema veliki promjena, osim da sad postoje društvrene mreže, alI to gledam više pozitivno, osjećam se bliže fenovoma i to je divno.

Happy
Happy
20 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
80 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ZOKI ŠUMADINAC O ĐOKOVIĆU : "Noletu će biti odobreno da učestvuje na turniru"

Kako su svet i evropa izopačeni i koliko Srbiju i sve što je srpsko nevole i nepoštuju pokazali su još jednom na najveći pravoslavni praznik Badnji dan, zabranivši Novaku Đokoviću julazak u australiju gde je trebao da učestvuje na turniru. Da nismo deo sveta i evrope i da nas oni […]

Subscribe US Now