IVAN TURKOVIĆ : “POTRUDIĆU SE DA PUBLICI PRUŽIM NAJBOLJE OD SEBE!”

Semir Kaljic
3 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Kada si počeo da se baviš muzikom i da li imaš pevačkog uzora?

Muzikom sam se počeo baviti još davne 2011. godine, gdje sam počeo u bend-u “Planet Ljubavi” kao gitarista. Također sam 2011. godine krenuo u glazbenu školu smjer “Klavir“.

Pevač si koji svoju karijeru gradi samostalno, što je retkost jer većina pokušava po raznim takmičenjima što se emituju kod nas, tvoje mišljenje o kvalitetu pomenutih i dolazak do “5 minuta” slave preko tih rijaliti takmičenja?

Tako je, svoju karijeru pokušavam graditi sam uz pomoć kolege Roberta, koji mi je podrška i jednim djelom instruktor na tom glazbenom putu.
Ne osporavam ni jedno od natjecanja i mislim da je to jedna dobra marketinška strategija za razne neafirmirane pjevače.

Uskoro izlazi nova pesma, ko su autori i kako je došlo do saradnje sa Robertom?

Autori teksta i glazbe smo moj kolega Robert Šlat i ja. Robert i ja znamo se iz mladih dana, dok smo bili jedno drugom na neki način konkurencija. On je svirao u bend-u zvanom “Maximus“, ali smo se uvijek postivali kao glazbenici.
Nakon dugog niza godina odlučili smo se jedan i drugi na jedan takav put te smo osnovali i svoju izdavačku/produkcijsku kucu IT-RS Production.

Planovi za naredni period?

Naši planovi kao produkcijska kuća su veliki, voljeli bi se širit na tom područiju, a što se tiče planova kao Individualne karijere tu ne planiramo puno jer zelimo vidjeti kuda nas vodi nasa zvjezda srece i sto nas jos ocekuje u daljnjem radu. Naravno necemo brzo odustati, ali cemo se potruditi da pruzimo publici najbolje od sebe, najbolje od nas i da osvojimo njihova srca.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Pevač u prisnom odnosu sa Barbarom (FOTO)

Nakon raskida sa Marinom Gagić mediji su spekulisali da je Darko Lazić uplovio u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak, što je po svemu sudeći potvrdio svojim novim objavama na Instagramu. Darko je podelio nekoliko Insta storija sa jedne proslave rođendana u Švajcarskoj, gde je bio sa Barbarom. Oni su sedeli zajedno za […]

Subscribe US Now