Jala Brat objavio novi duet, pjesma za jedan dan ima skoro milion pregleda

admin
0 0
Read Time:37 Second

Popularni bosanskohercegovački reper Jasmin Fazlić, poznatiji kao Jala Brat, objavo je novu pjesmu u duetu sa Elenom Kitić. Pjesma se zove Bijele flaše.Ovo je već peta saradnja njih dvoje. Jala je jedan od autora njenih pjesama ‘Folira’, ‘Zlato’ i ‘Psh Psh’, a Elena je gostovala na pjesmi ‘Ne volim’ koju su radili Jala i Buba Corelli.

Kao i do sada, i ova pjesma probudila je veliko zanimanje poštovalaca ove vrste muzike pa je za svega dva sata skupila gotovo 200.000 pregleda na platformi Youtube. Inače, pjesma će biti uvrštena na novi album Jale Brata pod nazivom ‘Futura’ koji bi trebao uskoro ugledati svjetlo dana obzirom da je to popularni reper nedavno najavio preko zvaničnog Instagram kanala.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Najzgodnija mama na estradi?! Nikolija se porodila prije mjesec dana, a već grmi u vrelom bikiniju!

Pjevačica Nikolija Jovanović prije mjesec dana porodila se drugi put, i na svijet je donijela još jednu djevojčicu, a već je uspjela da vrati svoju zanosnu figuru. Nikolija je očarala sve u kupaćem kostimu, budući da ima skroz ravan stomak i nema ni traga višku kilograma. Zgodna mama trenutno uživa […]

Subscribe US Now