Jalize: brend za jedinstvenu i sofisticiranu ženu

Kana Tomasevic
2 0
Read Time:43 Second

Brend Jalize osnovan je prije tri godine u Cirihu, i od samog početka zavrijedio je pažnju mnogih poznatih dama. Kao metropola pored vode, sa veličanstvenim pogledom na zavijane Alpe na horizontu, Cirih nudi jedinstvenu mješavinu atrakcija, što je i bila inspiracija u stvaranju Jalizea.

Vječna potraga za ljepotom i ljudska želja za samo-ukrašavanjem, traženjem i postepenim pronalaženjem sopstvenog stila pokretačka su snaga mode. Jalize je posvećen razvoju savremene mode najvišeg kvaliteta za žene koji postavljaju trendove, istovremeno težeći savršenstvu, jedinstvenosti i sofisticiranosti.

Savršen dizajn, naravno, dolazi u mnogo različitih oblika, ali samo jedan ispunjava preferencije brenda. To su ručno rađeni detalji, koji razlikuju premium proizvode od svih ostalih. Svaki detalj zaslužuje da se usavrši stručnošću, strašću i ljubavlju. U Jalizeu iz dana u dan strasno rade na postizanju ovog cilja. Ležerni chic, aristokratska elegancija i ženstvenost čine Jalize komade vanvremenskim.


Fotografija:Marko Gardašević

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

MC Stojan otkrio zbog čega ga nema u javnosti

MC Stojan oglasio se na Instagramu, gde je otrkio fanovima zbog čega nije toliko aktivan u poslednje vreme, ali i zbog čega ne gostuje u emisijama. Stojke je istakao na Insta storiju da ima spremne nove pesme i da čeka pravi trenutak da ih objavi. – Jedva čekam da se sve […]

Subscribe US Now