Jelena Govedarica ponovo publiku bacila na koljena

Semir Kaljic
1 0
Read Time:2 Minute, 21 Second

MODERNA BAJKA je modno-scenski performans koji je pred punom salom Akademije 28 odrzan u Beogradu.

Glumački tandem Sasa Pantic i Jelena Govedarica oduševili su glumackim ulogama posjetioce. Beskrajno sam srećna zbog toga, istakla je Govedarica čiji je ovo 61-vi autorski projekat. Spoj mode i glume, gdje potpisuje scenario, koreografije, režiju a glumački tandem u ovoj komediji bili su Saša Pantić i ona.

Komedija o braku nekada i sada, gdje kroz opterećenost internetom, vjerovanjem u gatare zapravo remeti tečine (Saša) planove za udaju koju joj je spremao. Smijenjivao se smijeh i aplauzi publike. Jelena nikako nije mogla da se oslobodi preturanja po dzepovima muža Gorana(smeh)koga je igrao Nenad Škundrić, dok tetak koji je pobornik tradicionalnog braka ima suprotna gledanja a to je da žena treba stalno da zavodi muškarca jer je velika konkurencija a ne da se od zivota preturanjem po džepovima trazi problem i pravi pakao! On objasnjava Jeleni kako su se svadbe nekada spremale te s tim u vezi i vrćanjem u pršlost nastupio je Ansambl Ratislav Blagojević i Gledanice i Milva fashion room sa anterijama uz pratnju violiniste Nikole Stankovica.

Muz Goran bio je do njenog zvaničnog DA u bezizlaznoj situaciji i neizvjesnosti jer je ona opsjednuta njegovim lajkovima i baksuziranjem kada joj je ispao buket. Njegove kume igrale su pjevačice Dr Folk i Cipka koje su mu pokusale ukazati na Jelenu kao los izbor. Pjevacica Sanja Maletić igrala je kumu koja je njen glas razuma i odlično se snašla u tome.

-Ovo je za mene veliko iskustvo i srećna sam sto sam bila dio Jeleninog projekta. Veliki izazov za mene, istakla je Sanja.

U scenama kada je Jelena vježbala pucanje pojavio se sportista reprezentativac Srbije u streljastvu Dusko Petrov ali i plesači plesnog par Filip Todorovic i Jovanovic Bojana, sa kojima je vježbala prvi ples.

– Na sceni su se našla tv lica i novinari koji su nosili dizajnere Mariju Vitez i Vladimira Di Krupskog , koji su predstavili svoje kolekcije koje su na scenu donijele glamur ali i autenticnost jedne žene. Medju njima našli su se: Ivana Djordjevic (Grand tv), Tea Momcilovic (KCN), Zele (Prva tv), Tijana Randjelovic(DM sat), Ljiljana Stanisic (KURIR), ali i pjevacice Cipka i Dr Folk.

Uspjesni ljudi su prezentovani kroz glumacku prezentaciju svoje profesije a medju njima su se nasli:
Ljiljana Bulatovic profesor i pisac poezije, Dragan Obradovic dizajner enterijera , direktor casopisa Borba Andrija Jorgic , doktorica Tamara Krstic dr tara cosmetics , reper Don Aleks,Zade Nikolic srpsko marokansko prijateljstvo, Marina Anchevska nlp trener.

Ovo je jedan divan nacin objedinjavanja mode i glume gdje kroz obe dozivljavamo odredjene segmente zivota kroz zivotnu priču, istakla je Jelena koja je bila vidno uzbuđena i prezadovoljna proteklim dogadjajem koji su ispratili mnogibrojni mediji ali i eminentna publika u kojoj smo vidjeli Djordja Davida, Ivanu Šasic, Gorana Comora , Gorana Jovanovica i mnoge druge.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

DARKO LAZIĆ objavio novi singl, a u spotu se pojavljuje njegova žena MARINA! (VIDEO)

Pošto je proslavio krštenje i prvi rođendan sinu Alekseju, Darko Lazić objavio je i novi singl. Pesma se zove “Pričala si meni,” a potpisuju je Dejan Kostić i Mersed Hadžić.  Ono što je zanimljivo, to je da je njegova verenica Marina Gagić imala glumački debi u ovom spotu. Naime, ona […]

Subscribe US Now