Jelena Karleuša: “Dosta ste ispirali usta mojim životom!”

admin
63 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

U medijima se još pre praznika pojavila priča da se Jelena Karleuša i Duško Tošić navodno razvode kao i to da je on čak i bio nasilan. Pop zvezda je te navode demantovala, a onda se ponovo podigla prašina za vreme Uskrsa jer pevačica i njen suprug nisu objavili zajedničke fotografije.

Jelena je odlučila da stane na put tom bezobrazluku i svim nagađanjima te je uputila saopštenje na svom instagram profilu.

Draga Srbijo… i ostale okolne republike… Nikada se mediji u Srbiji nisu toliko otvoreno borili i upirali da unište jednu porodicu, jedan brak. Izgubila se svaka mera i ukus u toliko otvorenom devijantnom NAVIJANJU da meni bude loše!”, navela je Karleuša verovatno ogorčena odnosom pojedinih medija prema njenom privatnom i poslovnom životu. U nastavku svog obraćanja bez dlake na jeziku pripretila je:

“Neka Srbija i Balkan SHVATE moj brak je moja stvar! Da li smo se razumeli? Gledajte svoje porodice i bavite se svojim životima! Dosta ste ispirali usta MOJIM ŽIVOTOM! Manite se “gospodo” moje pi*ke i mog braka, muža, horoskopa, bajanja, laži! Moja porodica je moja stvar! Ako iko treba da saopšti detalje mog braka TO ĆU BITI JA jer samo JA znam istinu o mom privatnom životu” – između ostalog napisala je Jelena.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Jovana Šipčić mlada preduzetnica i urednica pomaže malim preduzećima

Zbog pandemije koronavirusa širom sveta borba za život i zdravlje je neizvesna. U većini zemalja proglašena je vanredna situacija, a između ostalog, zbog toga trpi i ekonomija. Mlada preduzetnica i urednica portala JollyWoman Jovana Šipčić je prvenstveno pokrenula akciju Zdravo dete, u kojoj je za najmlađe priredila besplatne školice, kurseve, […]

Subscribe US Now