Kaća Grujić pokazala trudnički stomak, pa apelovala na humanitarnu akciju FOTO

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 40 Second

Pevačica Katarina Grujić, koja ćeka bebu sa novopečenim suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem, konačno je pokazala trudnički stomak, a uz to je ostavila važnu poruku.

Naime, ona je na svoj Instagram objavila fotografiju na kojoj je ispozirala i pohvalila svog prijatelja za humano delo koje je učinio.

„Danas je moj dragi prijatelj Bojan Vukadinov sav hononar od današnje zarade odlučio da uplati na racun za Vanjino lečenje i pomogne da se približimo cifri koja je potrebna za izlečenje! Kao buduća majka i veliki humanista ponovo sam se odazvala ovoj vrsti akcije, zato budi i ti human i posalji 1077 na 3030“, apelovala je Kaća, koja je inače poznata kao veliki humanitarac i rado učestvuje u takvim projektima.

Iako su tradicionalne običaje i veliko svadbeno veselje preskočili zbog pevačicine trudnoće, tog 30. avgusta potrudili su se da prvenstveno ugode sebi i da svom malom krugu zvanica priušte provod za pamćenje.

Po želji mladenaca salaš nadomak Novog Sada bio je ukrašen belo- zlatnim detaljima, a specijalno dekorisan vrt odavao je utisak prave bajke.

„Trenutak kada me je otac dopratio romantičnih rajskih vrata ispred kojih su me čekali matičar i Marko ne može da se meri ni sa čim što sam do sada proživela. Toliko je sve bilo dirljivo da su mi suze radosnice nekontrolisano tekle, što nema veze s tim što sam u šestom mesecu trudnoće (smeh). Zaista je sve do poslednjeg detalja bilo savršeno“, ispričala je pevačica za „Story“ koji i polaže prava na eksluzivne fotografije i snimke sa njene svadbe.

Osim romantičnih detalja koje su sa velikom pažnjom osmislili, i svadbeni prostor odisao je luksuzom. Stolovi su kao i vrt bili u belo – zlatom tonu, upotpunjeni romantičnim svećnjacima, dok su zvanice pile iz kristalnih čaša.

Među najveselijim gostima bile su mladina kuma i koleginica Andreana Čekić i Anastasija Ražnatović koje su ujedno bile i jedine zvanice sa estrade.

izvor Nova.rs

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Mile Kitić i Monika Ivkić ukrstili glasove u duetu MAMA TI JE REKLA

Pevačica Monika Ivkić tvrdi da joj je stariji kolega Mile Kitić omogućio lakši način da postigne uspeh na estradnom polju jer je pristao da bude gost na duetskoj pesmi “Mama ti je rekla”, koja je danas objavljena. Bivša takmičarka „Zvezde Granda“ i „Nemačka bira zvezdu“ ponosna je na to što […]

Subscribe US Now