Kaputi koji nas oduševljavaju!

Zima samo što nije zakucala, a to znači samo jedno: vrijeme je za najtoplije i najstylish jakne i kapute! Sa dolaskom hladnog vremena, kupovina novog kaputa se iz hira pretvara se u potrebu. Vjerujemo da u hladnim jesenjim i zimskim jutrima, prva pomisao ispred ormara je kako izdržati još jedan hladan dan koji vrtoglavom brzinom pada u minus? Ukoliko pogledate moderne kapute za sezonu jesen/zima pronaći ćete vjerovatno nekoliko desetina odgovarajućih opcija. Da biste izbjegle konfuziju prilikom kupovine, bolje je uzeti u obzir neke osnovne trendove sa pista. Kao prije godinu dana, i ove zime dizajneri predlažu modela do gležnjeva ili ispod gležnjeva.

Verzije takve dužine mogu biti jednobojni kaputi, a posebna linija kaputa koja se ove sezone izdvaja, jesu modeli u kariranom stilu. Takođe, ne morate da se odreknete udobnosti, jer su jednostavni, topli kaputi i ove sezone u trendu. Dakle, vaše je da pronađite model trendi kaputa koji vam najviše odgovara.

Naravno, izbor neophodnog zimskog komada zavisi od ličnih afiniteta, ali u svakom slučaju mi smo zavirili u ponudu kaputa, te odabrali za vas top modele za zimu.

 

Garderoba: Legend
Obuća: iBlues (crne čizme), Mango (čarapa čizme)
Naočare: Optika “Optotim” (radnje u Podgorici, Budvi i Baru)
Frizura: Vlado Beauty Bar, Di Studio
Fotografija: Marko Gardašević

Povezane vesti

Leave a Comment