Kenan Tucić predstavlja vam novu pjesmu pod nazivom „Idi ako želiš“, na kojoj je vrijedno radio protekli period.

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Kenan Tucić predstavlja vam novu pjesmu pod nazivom „Idi ako želiš“, na kojoj je vrijedno radio protekli period. Pjesma je otpjevana sa velikom emocijom i nosi snažnu poruku što će publika, nadamo se, brzo prepoznati. Tema koju je Kenan obradio u svojoj novoj numeri jeste ljubav, a pjesma nosi prepoznatljiv pečat vrsnog bh. autora Zaima Poturića koji je pisao tekst. Muziku i aranžman potpisuje iskusni Mirza Balić. 

Kenan je svoju muzičku karijeru započeo dosta ranije, ali je sada, kako sam kaže, muzički zreo i spreman za velike stvari.

Mislim da je prekretnica u mojoj karijeri moje muzičko sazrijevanje, kao i izgradnja samog sebe u disciplini i organizaciji života. Možemo reći da konačno slažem neke kockice u svom životu, pa se mogu posvetiti karijeri više nego prije– rekao je Kenan.

„Idi ako želiš“ je muzička slika o jednoj strastvenoj ljubavi i dvoje ljudi koji su zahladnili svoje odnose.

Kao i do sada, birao sam pjesmu sa životnim temama koje nam se svima svakodnevno dešavaju. Na snimanju spota radili smo više od 30 sati, ali montaža i produkcija uzele su veoma mnogo vremena. Razlog toga su dupli kadrovi za koje je trebalo mnogo umijeća, znanja i sposobnosti da se uklope i izgledaju kao cjelina. Ovim spotom je Jasmin Pivić pokazao zašto je moj izbor! – ističe Kenan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

MOJA ŠANSA, KONKURS ZOKIJA ŠUMADINCA ZA SVE MLADE TALENTE

U ovakom teškom vremenu lepo je čuti a i videti da ima neko ko misli na mlade talente i kao redacija – medijska kuća nemožemo a da nedamo doprinos ovom neverovatnom poduhvatu. Kada je u pitanju velika Zvezda na našim prostorima Zoki Šumadinac on kao da svakoga dana vadi zeca […]

Subscribe US Now