Ključni komad za prelazno vrijeme: trench coat

On je ključni komad u vašem garderoberu, najbolji komad za prelazno vrijeme i aksesoar u kom možete da dočekate prve tople zrake sigurni da ste IN. Čuveni trench coat je proslavio njegov matični tvorac, britanski brend Burberry. On je ključni komad u vašem garderoberu, najbolji komad za prelazno vrijeme i aksesoar u kom možete da dočekate prve tople zrake sigurni da ste IN. Čuveni trench coat je proslavio njegov matični tvorac, britanski brend Burberry.

Klasičan trench u camel boji odavno je, zahvaljujući vizionaru pomenute kuće, Christopheru Bailey-ju, dobio pregršt trendi varijacija koje poznate fashioniste nose dok ih horda fotografa prati i zumira. Trench kaput je već decenijama sinonim za ženstvenost, glamur i nepogrešiv stil.

Nosile su ga, a i dalje ga nose, neke od najljepših i najstilizovanijih žena svijeta i, što je najinteresantnije, kombinuju ga uz sve moguće varijante. Ovaj komad kombinuje jednostavnost, udobnost i vanvremenski stil, pa je postao neophodan dio garderobe, koji, u nekim sezonama, hir modnih bogova dovodi do vrha popularnosti.

Povezane vesti

Leave a Comment