„Klub mama preduzetnica pre svega ima cilj smanjenja nasilja nad ženama i jačanje figure majke u društvu“, Jovana Šipčić, osnivač Kluba i preduzetnica

1 5
Read Time:1 Minute, 36 Second

Jovana Šipčić preduzetnica, urednica portala JollyWoman i majka najavila je osnivanje Kluba mama preduzetnica, neprofitablnog Udruženja koje će za cilj pre svega imati smanjenje nasilja nad ženama i jačanje figure majke u društvu.

“Ekonomski nezavisna žena je slobodna žena. Ona koja uvek može da ode, da ne trpi, da izdržava sebe, decu je žena koja ima izbore, koja radi. Kroz razgovor sa dosta mama, saznala sam da većina ima želju da pokrene nešto svoje, osamostali se, ali pre svega su finansije u pitanju, a onda i hrabrost, nedovoljno znanja. Takođe, i one mame koje imaju svoja preduzeća, zbog obaveza koje majčinstvo donosi zapostave ista. Želim da pomognem svima, i onim mamama koje žele da pokrenu nešto svoje, ali i ovima koje žele da održe svoje biznise.”, rekla je Jovana.

“ Kroz razna besplatna savetovanja stručnih lica, besplatnih radionica, seminara, kurseva, ali i besplatna marketing i biznis mentorstva sigurna sam da će ova ideja zaživeti i biti veoma uspešna. Imam veliku podršku medija i jakih mama, brendova i to me posebno raduje. Pored ovoga mi je ideja i da povežem mame koje traže posao sa mamama koje imaju svoje firme. Podrška i razumevanju se ono čime ćemo se od početka voditi.”, dodala je Jovana Šipčić.

Ona je rekla, s obzirom da je i sama mama da zna koliko je teško kretati se, raditi, a čuvati decu, imati spreman ručak i čist dom. Kako naglašava i sama nema pomoć baka i deka, dadilja, a niti joj dete ide u vrtić. Zbog toga svi sastanci, kursevi, druženja u okviru Kluba imaće i obezbeđeno čuvanje dece, a nakon svega i vreme za opuštanje vrednih mama. Sve će imati priliku da ugode sebi uz besplatnu šminku, frizuru, masaže, a zna se da su tada priče posebno važne, kroz smeh kaže ova mlada mama i preduzetnica.

Klub uskoro kreće sa radom, a sve mame koje su zainteresovane za članstvo neka prate najave na njenom instagram nalogu jollywoman.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Sloba Vasić priprema ozbiljan hit

Karijera pjevača Slobe Vasića prije pandemije koronavirusa išla je uzlaznom putanjom. Međutim, pjevač je bio primoran prekinuti sve aktivnosti, te je posovne obaveze zapostavio. Ipak, kako se lagano sve vraća u normalu, tako se i on ponovo posvetio svojim obavezama, što je potvrdila i njegova PR menadžerica Ajla Mehanović. Sloba […]

Subscribe US Now