Koje trendove nam donose CATRICE jesenji noviteti?

Kana Tomasevic
0 0
Read Time:45 Second

Čista kozmetika, sjajna koža i pametna kozmetička rešenja fokus su CATRICE-ovog jesenjeg i zimskog ažuriranja asortimana za sezonu jesen/ zima 2020. Trend izgleda u rasponu od prirodnog izgleda stvarne kože do izražajnih stilova usmerenih ka savršenstvu. Zajedničko im je što obožavateljke šminke žele da njihovi omiljeni beauty favoriti budu jednostavni za upotrebu i nude maksimalne performanse. CATRICE beauty asortiman s četiri glavna trenda pruža savršen odgovor.

Prirodno protiv savršenog? Zahvaljujući trendu REDEFINITION BEAUTY, odluka nije potrebna – u lepoti je dopušteno sve što želite.

CLEAN & WORRY-FRE zastupa prirodni koncept proizvoda i izgleda koji su proizvedeni poštujući odnos prema okolini i životinjama te nudi održivija rešenja.

 Pod SKINFLUENCE trendom naći ćete kozmetičke proizvode s negujućim sastojcima za rastući trend “skintellectuals”.

A tko ih ne voli: make-up multi-talente koji kombiniraju nekoliko prednosti s jednostavnom aplikacijom i stvaraju dugotrajne rezultate. Proizvodi koji savršeno odgovaraju trendu CONVENIENCE +.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Nakon duže pauze Edi Herc je ponovo na sceni! (Video)

Detaljnim planiranjem uspeo je da pronađe pravac u kojem se najbolje oseća i time je napravio veliki iskorak u karijeri.’Trnje’ je skup pozitivnih misli u ovo teško vreme koje je uspešno sklopio u celinu jedan od najboljih autora sa ovih prostora Bane Opačić. Najteži deo projekta je svakako bio snimanje […]

Subscribe US Now