Koloritni novogodišnji make – up za smjelije dame!

Zavodljiva šminka, glamurozna haljina, visoke potpetice i dobro raspoloženje… To je sve što vam je potrebno da zablistate u prazničnim noćima. Međutim, uvijek nam šminkanje predstavlja problem: šta da stavite na lice, a da budete sigurni da će tamo ostati bar do tri sata ujutro. Poslije toga nije važno, vjerovatno niko više ništa neće ni vidjeti.

Ovih dana se malo više posvetite svom licu jer ono mora da bude oporavljeno i hidrirano, obzirom da ni šminka na suvoj koži neće da stoji. Za dame koje žele da se istaknu pripremili smo malo smjeliji predlog šminke, za pogled koji obara s nogu!

Šljokice su ove sezone pravi hit u svijetu šminkanja, i generalno se smatraju najsvestranijim jer idu uz sve,tonove kože i stilove. Dramatično velike vještačke trepavice, uz kombinaciju sa neutralnijim mat ružem, daće vašem izgledu glamuroznu notu! Kombinacijom šljokičavih pigmenata imaćete raskošan i moćan look, uz sparkle momenat, koji će na elegantan način upotpuniti vašu odjevnu kombinaciju za novogodišnji provod!

Povezane vesti

Leave a Comment