KOMAD MJESECA: Karirani kaput

admin
1 0
Read Time:40 Second

KOMAD MJESECA je karirani kaput koji nam donosi “Kotulica Design”. O kaputima i kariranom dezenu kao posebnim trendovima već smo govorili, ali moramo naglasiti da karirani kaput gotovo postaje sinonim za sezonu jesen/zima 2018. Karirani uzorak je klasika i oduvijek je bio dio kolekcija poznatih modnih kuća.

Međutim, ove sezone karirani dezen najviše je zastupljen na kaputima i gotovo da ne postoji modni brend koji u svojoj ponudi nema moderne karirane kapute. Znamo da street style zvjezdice prate vruće trendove i ove praktične kapute savršeno kombinuju sa modernim odjevnim komadima. Na ulicama svjetskih metropola najčešće ćete vidjeti “IT” djevojke koje svoje karirane kapute nose u najrazličitijim kombinacijama.

Zato, pogledajte njihove outfite, koji će vas, sasvim sigurno, inspirisati da i vi ove zime nabavite jedan (ukoliko nijeste) i stilizujete ga na maštovit način.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

NE PRODJE DAN DA NE ZAPLAČEM

Nenada Škundrića poznajete kao multitalentovanu osobu, ali veoma oštrog jezika. Neko je ko jasno iznosi svoje stavove, nemareći previše za mišljenje drugih ljudi. Uvek se borio glasno protiv nepravde nevezano od toga da li su u toj situaciji ljudi koje privatno poznaje ili apsolutni neznanci. Nekoliko puta je isticao da […]

Subscribe US Now