Korona je usporila ali trudnoća nije!

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Posle samo tri meseca od porođaja Didi J se vratila u punom sjaju i nikad zgodnija. Korona virus je usporila ali trudnoća nije, u petom mesecu je snimala pesme u studiju u Americi, dobro je podnosila trudnoću i nikada nije imala mučnine.

 “Beba je jako mirna nebudi se noću uživam sa njom! Beba ima oči i trepavice na mene! Krupne oči i dugačke trepavice. Ona sluša moje pesme, i gleda u ekran izgleda da će biti na mamu. Liči na tatu ali voleće muziku na mamu.”- izjavila je popularna mama Didi, koja ovih dana promoviše svoju novu pesmu i spot Mr Benji. 

Korona virus je sprečila da radi spot u NY, ali je zato spektakularna animacija i jedinstvenost kada je Didi J u pitanju odusevila mnoge prilikom gostovanja na jednoj televiziji gde je pevačica premijerno prikazala svoj novi spot Mr Benji. Spot je uradjen u animaciji u kojem Didi izgleda kao lutka, pesma je radjena za svetsko tržište i nesumnjamo da ce biti veliki hit kako Didi J kaže.

Pesma govori o Bendzaminu Frenklinu, naučniku koji je na novčanici od 100 dolara. Uskoro će svetlost dana ugledati i pesma koju je snimila sa jednm od  top pet  svetskih reperki u svetu.Čekajući novi duet, uživamo u pesmi i spotu Mr Benji. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

OLIVERA VIKTOROVIĆ: TRUDIM SE DA IZBEGAVAM ISKUŠAVANJE ĐAVOLA!

– Vazda te neki đavo tera da čačkaš mečku ili da iskušavaš đavola. Ali sa ovim iskustvom i ovim godinama, nekako se trudim da izbegavam iskušavanje nekog đavola. Ali nekad i ne možeš da izbegneš. Nekad je karakter i narav jača od razuma, ali mislim da što sam starija, da […]

Subscribe US Now