Kraj ljubavi Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića, ništa od vjenčanja, a evo zašto

admin
1 0
Read Time:55 Second

Kenan Tahirović i Rialda Karahasanović obilježili su “Zadrugu 4” kao jedan od najskladnijih parova. Planirali su zajednički život i nakon rijalitija, ali  sada su odlučili da svako krene svojim putem.

Tahirović se oglasio na društvenim mrežama i otkrio šta se zapravo dešava.

Naime, bivši zadrugar je na svom Instagram storiju potvrdio raskid i otkrio šta je presudilo prekidu veze.

– Evo da potvrdim teoretičarima da smo stvarno prekinuli još prije 10 dana. Od mene dosta. Ostalo je privatnost! Obaveze i prioriteti nam se više ne poklapaju i drugarski smo se odlučili na razlaz. Ljubav za Rialdu – napisao je Tahirović i tagovao Rialdu uz emotikon crvene ruže i srca.

Međutim, sada se oglasila i Karahasanović vidno razočarana.

– Mogu samo da kažem da sam jako razočarana i povrijeđena ovim storijem i načinom na koji se on odlučio da prekine našu vezu od 10 mjeseci, načinom njegove komunikacije i ograđivanjem. Prije tri dana smo planirali odmor. Ja sam neko ko se zaista borio, kako u “Zadruzi”, tako i napolju, nemam više snage. To je sve što ću reći – poručila je Rialda za “Pinkov” portal.

izvor Avaz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Aleksandra Mladenović se oglasila povodom korone: Osećam se malaksalo

Pevačica Aleksandra Mladenović vreme provodi u izolaciji, pošto se zarazila koronavirusom. Njeni pratioci na društvenim mrežema su tu da joj prekrate te dane, a odgovor na komentar jednog od njih iznenadio je mnoge. Pitanja fanova ređala su se jedno za drugim, od toga kada će izaći njena prva pesma, do […]

Subscribe US Now