Lakše i efikasnije pranje i sušenje veša uz najnaprednije Samsung pametne mašine

Kana Tomasevic
0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second

Detaljna briga o domaćinstvu, uključujući i održavanje veša i garderobe, često zahtjeva i više vremena nego što to sebi možemo da priuštimo. Jednom kada je veš konačno opran i čist, treba izdvojiti i vrijeme za njegovo kačenje na sušilicu, te dodatno čekanje da se potpuno osuši.  Ako ste u potrazi za mašinom za pranje i sušenje veša koja štedi vrijeme prilikom pranja, pritom pružajući blistavo čistu i suvu odjeću, uz pomoć unaprijed definisanih programa i pametnih opcija, ne morate tražiti dalje od najnovije serije Samsung 8800 Smart Dial mašina za pranje i sušenje veša. Ova serija kombinovanih uređaja nedavno je predstavljena na međunarodnom sajmu tehnologije CES 2021, gdje su iz kompanije Samsung poručili kako će mašine 8800 Smart Dial svim korisnicima učiniti sušenje i pranje odjeće lakšim i jednostavnijim.

Vještačka inteligencija misli za vas

Samsung 8800 Series Smart Dial mašine dolaze sa novim mogućnostima na bazi vještačke inteligencije, kao i sa digitalnom komandnom pločom koja svakodnevno pranje čini inteligentnijim i efikasnijim. Nova komandna ploča pruža Smart Dial opciju koja pamti preferirane programe i opcije pranja, za brzo uključivanje bez mukotrpnih podešavanja. Dalje, korisnici mogu i posebno da prilagode već dostupne programe pranja, uz pomoć impresivnog korisničkog interfejsa, na primjer za odjeću kojoj je potrebna posebna pažnja.

Prilagođeno životnom stilu

Zahvaljujući  pametnim opcijama, ove mašine lako prilagođavaju svoj program pranja i sušenja svakom životnom stilu. Samsung 8800 Series Smart Dial uređaji samostalno izdvajaju potrebnu količinu praška, a opcije pranja se automatski podešavaju tokom samog ciklusa. Takođe, uređaj može sopstvenim senzorima da odredi kada je odjeća potpuno suva. U slučajevima kada odjeća treba brzo da bude čista i spremna za nošenje, svakako će vas oduševiti Super Speed opcija pranja i sušenja, sa kojom je cijeli ciklus gotov za samo sat vremena.

Savršen tehnološki par

Samsung 8800 Series Smart Dial mašine za pranje i sušenje veša predstavljaju savršen tehnološki par za svako domaćinstvo, nakon jednostavne instalacije u prostoru koji odaberete. Sve je moguće povezati pomoću samo jednog kabla, jer je na komandnoj ploči mašine za pranje veša moguće istovremeno kontrolisati i mašinu za sušenje.

Najnovije Samsung 8800 Series Smart Dial mašine za pranje i sušenje veša  pružaju sve što je potrebno za čistu i suvu odjeću u samo nekoliko dodira, bez stresa i izgubljenog vremena.

Više informacija o uređajima možete potražiti na: https://news.samsung.com/global/.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Đentile za Balkan Stars : "Muzikom se bavim isključivo iz ljubavi i njegov umetnički odnos prema harmonici ima veliki uticaj i na moje sviranje"

Profesore, kada je nastala ljubav prema muzici, konkretno harmonici? Kad su roditelji kupili prvu harmoniku imao sam 7 godina i u stvari nije kupljena za mene nego za moju stariju sestru. Ona je nešto kratko svirala a ja sam je koristio kao igračku vrlo često. Roditelji su to primetili i […]

Subscribe US Now