LEKARI SE SATIMA BORE ZA ŽIVOT ZOKIJA ŠUMADINCA

Vest koja je poput munje  odjeknula putem medija širom naših prostora ali i dijaspore.  Učesnik realitiya Zadruga, Zoki Šumadinac  od danas popodne bori se za život.

Zoki Šumadinac od prve minute pojavljivanja na sceci izazvao je kolaps, svi su pisali o njemu, svako je hteo da mu Zoki bude gost. Zbog njegove velike i nesebične dobrote maksimalno se trudio da svakoga ispoštuje.  Zoki je bio u reality-ju Zadruga i zbog lošeg zdravstvenog stanja izašao je – bolje rečeno ispario je iz Zadruge jel niko se od čeonih ljudi produkcije nije  oglasio ni jednim slovom.

Zoki po izlasku iz bolnice, gde je imao operaciju srca, odmah se uhvatio posla, novogodišnjih snimanja, nastupa, gostovanja po raznim emisijama.

Juče popodne mu je pozlilo i hitno je prebačen u KBC gde mu se doktori bore za život . Zvali smo njegovu najužu porodicu i osim njegove sestre niko se nije javio. Žena u neverici  i sa ogromnom tugom kroz plač nam je rekla da je to istina i da ovo niko od njih nije očekivao.

 “Ovo je šok, šok, šok za sve nas”, ponavljala je njegova sestra i spustila slušalicu. Zokijeve javne mreže do daljnjeg vodiće njegov PR.

Povezane vesti

Leave a Comment